Familjefotografering

Vad är det som är det mest speciella i er familj? Alltså det som gör er till bara Er? Det är de små sakerna som är så speciella i en familj. Och det är Just det som jag vill fånga på bild.

Är det det där speciella bandet du har till ditt barn? Den där speciella boken de alltid måste höra när det är dags att sova? Eller att den lilla alltid sover extra gott på ditt bröst? Blicken som säger ”Jag älskar dig” mer än orden själv?

Det är alla de speciella & snabba ögonblicken som skapar en familj, som gör er till bara er! Allt ni är och allt ni gör tillsammans bildar Världens bästa familj!

Boka Familjefotografering

 

Genom att boka en Familjefotografering hos mig kommer du få en underbar stund tillsammans, hela familjen. Och ärligt – hur många bilder har du där ni alla är samlade? 

Under ca en timme busar vi, kramas Ni och jag fångar er speciella stund tillsammans. Denna stunden är bara er & er möjlighet att umgås utan vardagsstressen, middagstankar & mobiltelefoner. Jag skräddarsyr Er familjefotografering så den passar just er & så ni får de bilder och minnen som ni vill se tillbaka på år, efter år.

Hur går det till?

En familjefotografering gör vi antingen i tryggheten av ert hem, en så kallas Lifestyle-session. Denna bidrar till väldigt personliga bilder och ingen fotografering är den andra lik – den är bara Er!
Ni kan också välja att fotograferas utomhus för att använda naturligt ljus och naturen som er scen. Detta görs på noga utvalda platser och tidpunkter för att skapa de bästa förutsättningarna för just era bilder. I samråd inför fotograferingen lägger vi tillsammans upp en anpassad fotograferingsplans som passar er och er familj.

Innan er familjefotografering

Inför er Familjefotografering går vi tillsammans igenom vad ni önskar, vad har ni för tankar och funderingar kring en familjefotografering? Alla frågor eller funderingar som ni har kommer jag göra mitt bästa för att kunna besvara. Handlar det om kläder? Fråga mig! Alltifrån tider, kläder, platser, bångstyriga pappor och barn kan jag faktiskt allt om. Jag kan också svara på i princip allt kring mina fotograferingar, så alla frågor är hjärtligt välkomna!

Under er familjefotografering

Under er Familjefotografering ses vi antingen hemma hos er eller på noga utvalda platser utomhus för att skapa de finaste bilderna och minnen för livet. Vi skojar, busar & kramas massvis genom lekar & hemliga uppdrag för att göra Er stund personlig & rolig, utan tvång & utan konstgjorda poser.

Efter er familjefotografering

Ungefär 2 veckor efter er fotografering ses vi för fika & för att ge igenom era bilder och minnen. Vi tar tillsammans fram de möjligheter som passar just ert hem och era bilder. Vill ni ha många tavlor och mycket kärlek på väggarna? Eller vill ni spara alla de finaste minnen i ett album? Jag har prover på de flesta produkterna som ni får klämma & känna på under visningen. Jag tar även fram speciella produkter som passar just er.

Boka fotografering

 

Familjefotografering

PAKETET INNEHÅLLER

♥ Konsultation inför fotograferingen

♥ Fotograferingstillfälle ca 1 timme

ALLA bilder lågupplösta som anpassar sig till bland annat Facebook/Instagram/blogg/Telefon mm

♥ Framtag av rekvisita

♥ Alla bilder fullt bearbetade

♥ Personligt galleri med tillgång till era bilder

♥ Bildvisning & produktvisning

 

Boka en familjefotografering

Vad heter du?*

Din mejl*

Önskad fotografering*

Ditt meddelande/önskat datum för fotografering

Telefonnummer*