Sunsetsession

Familjefotografering

Hey hey! Äntligen är det dags att boka din familjefotografering i den efterlängtade sensommarsolen. För hur fantastisk är inte den orangea, värmande solnedgången att leka, busa och mysa i? Jag älskar det, och jag vet att du också gör det!

När du bokar din familjefotografering hos mig bjuds det på skatt, bus, mys, lek och en härlig upplevelse för hela familjen! Genom att du bokar din familjesession här, på denna sidan signar du upp dig för 1 av 10 exklusiva platser för den populära sunsetsession som ger dig en kvällsfotografering i det magiska sensommarljuset.

Fotograferingen sker under Augusti-Oktober då kvällarna är som vackrast och barnen orkar vara vakna till solnedgången. Från klockan 20.00, på noga utvald plats för just dina bilder träffas vi mellan 1-2 timmar och leker, busar och mest av allt myser.

 

Hur går det till?

  1. Du bokar genom formuläret nedan, eller skickar ett mejl till info@michaeladavholt.se Det finns endast ett par utvalda tider för familjefotografering och tillsammans hittar vi den tid som passar er bäst. För att få de absolut finaste ljuset och de bästa förutsättningarna sker fotograferingen på noga utvalda platser i Höllviken, i solnedgång (beroende på månad men ungefär vid 20.00) I oktober är solen som bäst redan vid 17.00! Så välj den månad som ni tror kommer passa er och er familj bäst.
  2. Vi ses sedan på utvald tid & plats där vi leker, busar och skapar era familjebilder.
  3. Ca 2-3 veckor efter er fotografering får ni ett urval på galleri, ni kan också välja att få ett personligt beställningsmöte om ni önskar beställa tavlor, album eller linneboxar. Ni väljer själv de bilder ni önskar beställa och priser och information om produkter skickas ut vid bokning.

 

Vad heter du?*

Din mejl*

Önskad fotografering*

Ditt meddelande/önskat datum för fotografering

Telefonnummer*