Frågor & Svar

Att gå till en fotograf är för många en ny och speciell upplevelse, inte minst för barnen! Jag förstår att frågorna är många och jag vill så gärna att ni ska känna er trygga inför er fotografering.

Därför har jag försökt samla alla frågor här, men hittar du inte din fråga – så tveka inte att höra av dig till info@michaeladavholt.se så kommer jag hjälpa dig reda ut frågor och funderingar.

Innan bokningen

Woho! Vad roligt att ni vill boka mig som er fotograf! För att få igång bokningen så skickar ni enkelt in en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Inom 48 timmar kommer jag svara på er förfrågan, men tyvärr kan mina mejl ibland hamna i skräpposten. Så om ni inte hittar mejlet inom 48 timmar, så kolla gärna i skräpposten.

Vad händer vid bokningen?

När vi hittat en tid som passar för er fotografering kommer ni få ert personliga kundkort som ni får fylla i samtidigt som ni får avtalet skickat till er. När detta är ifyllt och skickat till mig kommer ni få er bokningsfaktura.

Kundkortet innehåller viktig information om er som jag kommer behöva, bland annat er adress för att kunna skicka beställningar. Men också ”bra-att-veta” för mig som er fotograf för att kunna göra er fotografering så personlig som möjligt.

Eftersom jag får många förfrågningar och tyvärr ofta vid samma tidpunkter och samma månader är det viktigt att ni betalar in bokningsfakturan för att säkra er tid. När bokningsfakturan är betald är ert datum & tid säkrat 🙂

Hur går en fotografering till?

Det är självklart beroende på vilken typ att fotografering ni har bokat hos mig. Men innan varje fotografering får ni noga beskriven information skickad till er om hur er personliga session går till, vad som händer under ert designmöte och vad ett beställningsmöte är.

Mitt mål är att alltid ge dig en speciell och personlig upplevelse och jag lägger stor vikt vid att anpassa varje fotografering utefter er och era önskemål. Visste du tillexempel att inför varje ny fotografering köper jag in MINST en ny rekvisita till just er fotografering? Galet va? 🙂

Men det som är gemensamt för alla fotograferingar är att jag ger er en unik och personlig upplevelse. Jag blir ofta beskriven som lättsam, glad och vänlig fotograf vilket jag är så himla glad över att få höra. Vuxna brukar också avsluta fotograferingen med ”det här var ju inte alls farligt!” vilket också gör mig super glad!

Det viktigaste under fotograferingen är att barnet får en underbar och härlig stund. Om det är ert nyfödda barn som får en extra mysstund med familjen eller er busiga lilla 7 månader som precis lärt sig sitta så vill jag att de ska vara trygga och få en härlig stund hos mig.

 

Gåvokort

Åh vad härligt att du fått ett gåvokort av dina vänner. Det betyder att jag fått möjligheten att fotografera någon du känner!

Ett gåvokort är ett presentkort som du fått på 500:- Dessa 500:- dras av på din slutfaktura som du får efter ert beställningsmöte.

Glöm inte att berätta vem du fått kortet av – din vän får nämligen en gåva för varje inlöst gåvokort så tillsammans får ni en härlig rabatt!


Har du fått gåvokort av mig efter din fotografering? Men glömt hur du skulle använda dem? Inga problem!

Du lämnar enkelt ut alla gåvokortet du fått till dina vänner som också vill fotografera sig hos mig. För varje gåvokort som dina vänner löser in får du samma rabatt, alltså 500:-/kort. Om en av dina vänner löser in kortet har du en innestående pot hos mig på 500:-

Om två av dina vänner löser in kortet får du 1000:-

Om tre av dina vänner löser in kortet får du 1500:- och så vidare… Vilket betyder att du får en kostnadsfri fotografering, eller en framkallning, hur bra?