Bröllopsfotografering, Fotografering i Malmö Bröllopsfotografering september 1, 2017

Underbart bröllop på hotell Mossbylund

Åh wow, denna sommaren har verkligen sprungit förbi och jag har helt klart fått träffa de mest underbara människorna som finns 😍

Som Anna & Alex.

Dessa två fick jag träffa en underbar dag i Juni. På Hotell Mossbylund. Eller ja, vi sågs innan för att gå igenom, men just denna dagen träffades vi i ett alldeles underbart stallrum där Anna & hennes underbara brudtärnor höll på att göra sig iordning för den stora stunden.

Allting var så välplanerat och Anna var lugnet själv. Jag själv skulle nog fått panik för ett och annat, men inte Anna inte!

Vi hade en så himla rolig, lätt och avslappnad fotografering. Först tillsammans med hela underbara brudföljet (som lätt som en plätt följde efter ner för stigar, genom hagar för att jag hittat en underbar liten dunge.

Och detaljer är verkligen något jag älskar, eller rättare sagt brudbuketter och detaljer

Annas brudbukett innehöll många av mina personliga favoriter och självklart i temafärgen Gul.

Allting var bara så himla snyggt och inte minst brudparet själva. Som man bara kunde *klick*klick* så var det klart. Vi vandrade runt Hotell Mossbylunds makalösa naturområde och hittade både (yeeeeaaaay) Lupiner & Vallmo.

 

TACK underbara ni för att jag fick förtroendet att föreviga er alldeles underbara dag!

Och vet ni? Bokningarna för 2018 har redan börjat rulla in! Och vilka underbara människor jag kommer få möta, hänga med och föreviga ❤️

Leave a comment

Leave a Reply