Barnfotografering, Fotografering i Malmö, Nyföddfotografering Nyföddfotografering i Rängs Sand april 23, 2017

Om ca två veckor kommer jag att kunna erbjuda något som jag så, så länge längtat efter. Eller egentligen är det inte förrän i höst som jag officiellt öppnar upp möjligheten för studiofotografering. 

Ja, men, jag menar hur – jäkla – underbart blir inte det då?

Men, hur som helst. Det som jag verkligen ser fram emot är att kunna erbjuda nyföddfotografering på beanbag och annan rekvisita i studio. (Ett nytt inlägg kommer senare om hur det går till, hur det ser ut och allt det där smarriga, skojiga & roligaste) Detta är något som är oerhört speciellt, oerhört magiskt och alldeles, alldeles underbart för mig och något som jag verkligen längtar efter att få sätta igång med.

Men innan jag öppnar potarna i Rängs Sand & Höllviken träffade jag lilla, lilla Adele och hennes familj. Blotta 9 dagar liten, pigg som en ärta och så, så, sååå liten! Alltså jag blir så förbluffad under nyföddfotograferingar att för bara 9 dagar låg hon fortfarande i sin mammas mage. Och för bara 9 dagar sedan började hennes liv. Och för bara 9 dagar sedan förändrade hon livet för många.

Tags : , , , , , , , ,

1 Comment

  • Lisa-Marie Chandler posted on april 30, 2017 at 11:52 f m

    Men så himla fint <3

    Reply
  • Leave a Reply