Gravidfotografering

"And suddenly, you were my everything"

Din graviditet är en av de mest unika och magiska upplevelser i livet.

Genom att boka din gravidfotografering hos Michaela på So Lovely kommer du få en noga planerad fotografering. Med noga utvalda platser och kläder för att skapa och uppleva den största längtan & kärleken.

Du förtjänar det bästa

Hej! Det är jag som är Michaela!

Visst är det alldeles otroligt att just i detta nu ligger där en liten, liten bebis och väntar på att få komma ut och uppfylla hela era liv och omvälva hela er värld.

Efter två graviditeter, en alldeles fantastisk och en mer kämpig, vet jag att få möjlighet att gå igenom en graviditet med en bebis som resultat är, oavsett, den mest spektakulära upplevelse som man får här i livet. Att skapa ett nytt liv, att känna buffarna och den otroliga kärleken till någon man inte träffat än är helt otroligt.

Jag brinner för att skapa känslosamma och minnesvärda bilder som du och din familj kan se tillbaka på för evigt.

Jag ser fram emot att höra av dig!

För att du ska få de absolut bästa förutsättningar inför din fotografering tar jag  enbart ett fåtal gravidfotograferingar per månad.

Varje graviditet är individuell och det är du som känner bäst hur du mår och hur din kropp mår. Generellt rekommenderar jag att föreviga er graviditet mellan v 27-35.

Hos So Lovely kan du välja att lägga din gravidfotografering i studio för klassiska och artistiska bilder. Eller utomhus med naturen som din bakgrund. Oavsett hur du väljer att minnas denna speciella tid erbjuds du full guidning från bokning till leverans.

Att planera din gravidfotografering

Olika årstider

Sidan uppdateras för att ge dig mer information kring gravidfotografering.

Så länge går det bra att skicka ett mejl med förfrågan eller dina funderingar till info@michaeladavholt.se