Gravidfotografering

null

Boka en exklusiv upplevelse med vackra, noga utvalda klänningar och platser för Din gravidfotografering

I väntan på ert mirakel förevigar jag all den kärlek, längtan och lycka som Du har till ditt barn.

Med vackra gravidkläder till utlån  under fotograferingen väljer jag både tid och plats med stor omsorg för att skapa magiska minnen till Dig att se tillbaka på och njuta av.

null

Ett vackert minne för livet!

Jag är speciellt inriktad på att ge dig en exklusiv och vacker upplevelse under din graviditet

Frågor & Svar

För att du ska känna dig trygg och förberedd inför just din gravidfotografering kan du här läsa igenom de vanligaste frågor & svar. Om du skulle ha vidare frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till info@michaeladavholt.se så ska jag göra allt jag kan för att hjälpa dig med dina funderingar.
null

Vad roligt att du vill boka en exklusiv gravidfotografering hos mig! Att få förtroendet att föreviga er längtan efter ert barn är alldeles speciellt för mig och jag vill att du ska känna dig trygg och förberedd inför er fotografering, så tveka inte att höra av dig till info@michaeladavholt.se för frågor eller funderingar.

Boka ett datum & tid

För att fånga de stora känslorna, de första buffarna och den stora  längtan är det viktigt att boka Din gravidfotografering i tid. Er gravidfotografering sker vanligtvis mellan gravidvecka 25-35, men det är högst individuellt och helt utifrån ditt mående.

Jag tar endast emot ett exklusivt antal gravidfotograferingar per månad för att just du ska få de bästa förutsättningarna för dina bilder. Jag rekommenderar dig därför att boka senast när du är gravid i v.20 för att vi ska hitta den tiden som passar bäst.

För att boka fyller du i kontaktformuläret nedan eller skickar din förfrågan till info@michaeladavholt.se. När jag sedan fått din förfrågan svarar jag alltid inom 48 timmar. Ibland hamnar tyvärr mina mejl i skräpposten, så om du saknar mitt svar kolla gärna där.

När jag fått in din förfrågan kommer vi gemensamt överens om datum och tid för er gravidfotografering.

Kan man boka nyföddfotografering samtidigt?

Absolut, det går jätte bra! Jag är utbildad nyföddfotograf och erbjuder högsta säkerhet och kunskap inom nyföddfotografering. Om du bokar din nyföddfotografering i samband med er gravidfotografering erbjuds du 20% rabatt på fotograferingsavgiften under nyföddfotograferingen. Eftersom tiderna för nyföddfotografering är väldigt begränsade och bokas upp snabbt rekommenderar jag dig att boka i samband med din gravidfotografering. Meddela vid förfrågan att du även vill boka din nyföddfotografering, för att vara säker på att få en tid hittar vi en passande tid & datum för detta direkt.

Plats & tid

Jag är tillgänglig under vardagseftermiddagar och utvalda helger för att få ett mjukt och vackert ljus. Jag väljer alltid mina platser och tidpunkt med stor omsorg för att skapa de perfekta förutsättningarna för era bilder. Ljuset är en stor del i mina bilder och därför är plats och tid väldigt viktiga, och för att fånga det magiska ljuset bokar vi därför en tid ca 2-3 timmar innan solnedgång eller i samband med soluppgång för den morgonpigga.

Vart?

Er gravidfotografering fotograferas utomhus med vackra gravidklänningar och rekvisita i Höllvikens vackra natur.

Vad händer när jag bokat?

När du har bokat din gravidfotografering kommer du få en guide skickad till dig med all information inför din gravidfotografering.

Du kommer även få din bokningsfaktura skickad till dig i samband med bokningen. Bokningsfakturan är på fotograferingskostnaden och säkrar just din fotografering.

Designkonsultation

Jag erbjuder dig en personlig designkonsultation där du får möjlighet att få alla dina frågor och funderingar besvarade per mejl eller telefon. Under din designkonsultation kommer vi gå närmare igenom hur just er gravidfotografering kommer gå till, vilka färgval, klänningar och rekvisita du har funderat på samt vilka produkter som passar bäst hos just er.

Vi går igenom allt ni behöver veta för att vi ska kunna skapa  oförglömliga bilder & minnen

Inför din fotografering

Förutom din personliga Designkonsultation som vi har inför din gravidfotografering kommer jag även höra av mig innan fotograferingen med lite mer tips, bra att tänka på under fotograferingen.

Och om några frågor eller funderingar dyker upp går det alltid bra att kontakta mig så kommer jag göra mitt bästa för att hjälpa dig.

Vad gör vi om det regnar?

Jag erbjuder er alltid att boka in två tider för er gravidfotografering för att ni ska få de bästa förutsättningarna för era bilder. Vi bokar in en tid avsatt för fotografering, om det skulle regna eller annat dåligt väder på denna utsatta tid kommer vi även ha bokat in ett datum för ert personliga beställningsmöte ungefär två veckor efter er bokade fotograferingstid. Vid regn eller annat dåligt väder använder vi istället den andra inbokade tiden för er fotografering, och bokar därefter in ett nytt beställningsmöte.

Att boka om kostar ingenting och jag är väldigt flexibel med tider.

Vad är dåligt väder?

Eftersom jag är väldigt noggrann med att ni ska få de bästa förutsättningarna för era bider kommer jag vid osäkra väderlekar att hålla er uppdaterade angående fotograferingen. Det är inte nödvändigt strålande sol och 25 grader som avgör om det är bra väder eller ej, om vi valt att fotografera vid stranden är det alldeles perfekt med moln. Beroende på vädret under er fotografering kan vi eventuellt byta plats för att väder & plats ska fungera på bästa sätt ihop.

Kan man fotograferas på vintern?

Absolut! Magiska vinterbilder är helt underbara! Jag har några speciella favoritplatser för just vinterfotograferingar och även om Skåne väldigt sällan är vintervitt är naturen underbar under vinterdagarna med naturliga och dova färger som passar perfekt till klänningarna som finns att låna.

För att du inte ska frysa har jag alltid med mig underbart sköna värmepåsar som fästs på kroppen och värmer dig ordentligt. Du kommer också ha mer lager-på-lager och varmare strumpbyxor under vinterfotograferingarna för att inte frysa. Alla mina kunder som jag fotograferat under vintertiden har varit så varma och nöjda under hela fotograferingen. 🙂

Jag har noga valt plats för Just er gravidfotografering för att  ni ska få de absolut bästa förutsättningarna för era bilder. Jag får ofta höra att jag är lättsam och att jag skapar avslappnande och stämningsfulla bilder. Jag kommer guida och hjälpa er igenom hela fotograferingen  genom lättsamma och enkla direktiv framhävs du på absolut bästa sätt.

Får blivande syskon och partner vara med?

Absolut! Jag har bokat in 1,5 timme för er gravidfotografering och under denna tiden finns utrymme för enskilda porträtt på dig som blivande mamma, men det är även inplanerat tid för syskon och partner att vara med i bilderna.

Jag känner mig obekväm framför kameran, vad gör jag då? 

Oroa dig inte! Jag kommer att guida och hjälpa dig igenom hela fotograferingen för att du ska framhävas på absolut bästa sätt. Jag kommer inte be dig att ställa dig i obekväma eller onaturliga poser utan tycker att Du är vacker i naturliga poser. Jag kommer berätta, visa och hjälpa dig hitta naturliga, bekväma och fördelaktiga vinklar så att magen kommer fram och syns på bästa sätt.

Vi kommer variera mellan stående och sittande under porträtt-delen.

Vad ska vi ha på oss?

Under din porträtt-session har du under designkonsultationen fått välja klänningar som du bär under denna del av fotograferingen. När barn och partner är med tycker jag att det passar bättre om ni tillsammans har valt era matchande kläder. Eftersom jag ofta väljer ljusa bakgrunder passar sig ljusa kläder bäst i bilderna. Stora tryck eller loggor ber jag er välja bort då dessa skapar störande moment i bilderna som görs att blicken kommer dras till trycket istället för bilden som helhet.

Ditt personliga beställningsmöte

Ett litet tag efter er Gravidfotografering hos mig ses vi för  ert beställningsmöte. Här kommer ni få se alla era fult  bearbetade bilder i ett vackert komponerat bildspel och vi tar i lugn och ro fram era absoluta favorit produkter till era vackra bilder.

Jag kommer visa er fine-art album, vackra wallplates av högsta kvalitet och exklusiva imageboxar av finaste linne. Alla produkter är noga utvalda och tillverkas för hand i Sverige och under beställningsmötet får ni klämma och känna på dess fina kvalitet samt göra er slutliga beställning.

Jag finns där för er under hela beställningsprocessen och hjälper er ta fram de produkter ni drömt om och kommer se tillbaka på i generationer.

 

Beställning

Beställningen görs under ert beställningsmöte och efter mötet kommer ni få er faktura skickad till dig per mejl. När denna sedan är betald kommer jag lägga beställningen på era personliga produkter.

Eftersom alla produkter är personliga och görs utefter era önskemål och beställning görs endast beställningen efter registrerad betalning.

 

Leverans

Eftersom era produkter görs utefter era önskemål och beställning har de olika produkterna olika leveranstider.

Tiden för leverans varierar mellan 2-10veckor. Tänk på att  era produkter är tillverkade enbart för er och den exklusiva kvaliten tåls att vänta på.

När era produkter kommit granskas de noga och ni kan sedan hämta upp dem i studion på utsatta tider. Ni kommer få löpande information kring beställningsprocessen, leveransen och när produkterna är färdiga.

 

Bildbearbetning

Alla era bilder är omsorgsfullt redigerade inför er  leverans. Det ingår lättare retusch, för större retuschering av till exempel bortagning av födelsemärken eller liknande kan ni beställa till detta av en kostnad på 1000:-/påbörjad timme

Att föreviga gravidmagen är alldeles speciellt & underbart! Jag avsätter minst 1,5 timme för er gravidfotografering och detta  ger gott om tid för fler ombyten, olika miljöer och olika poser med och utan partner/syskon/familj.

Fotograferingskostnad 1495:-

 

Återkommande kunder:

Vill du boka din nyföddfotografering samtidigt som du bokar  din gravidfotografering? Då erbjuds du 20% på fotograferingskostnaden på  nyföddfotograferingen.

I samband med din bokning kommer du även få en investeringsguide där du kan välja mellan exklusivt framtagna paket som innehåller bland annat fine-art album och imageboxar till fördelaktiga priser.

Boka din gravidfotografering