Gravidfotografering

Gravidfotografering i Malmö

De kärleksfulla buffarna, den osynliga hickan & det magiska bandet Ni har till den lilla person som Ni längtar efter så! Genom en gravidfotografering fångar vi alla de känslor och längtan som ni vill minnas för livet. Gravidfotograferingen sker utomhus eller hemma hos er för att skapa de bästa förutsättningarna för Er & de finaste minnen för resten av livet.

En alldeles speciell fotografering för en alldeles speciell tid

Magen växer och bebisen närmar sig med stormsteg, 9 månader är lång tid men helt plötsligt är det dags. Boka Er gravidfotografering i tid för att få en fotografering som passar er!

Boka Gravidfotografering

 Hur går det till?

Jag älskar att fotografera den stora längtan & den innerliga väntan på den finaste gåva som finns – en helt ny människa.  När du bokar din gravidfotografering kommer vi tillsammans fram till vad för typ av bilder du vill ha. Om du vill fotograferas utomhus, eller om du vill minnas tiden hemifrån. Jag hjälper dig gärna med alla frågor du har, alla dina tankar och funderingar!

Inför din gravidfotografering

Inför din gravidfotografering kommer jag göra allt jag kan att svara på alla dina funderingar & tankar. Genom konsultation per mejl eller telefon kommer vi gemensamt fram till hur du vill minnas och tänkta tillbaka på denna speciella tid i era liv.

Jag lägger ner mycket tid för att hitta de platser och tidpunkter för att skapa de bästa förutsättningarna för just dina bilder. Om du har önskemål eller tankar så är det bara att höra av sig – jag vill att bilderna ska spegla just dig.

Om du har frågor om kläder, magen, mannen eller väder så finns jag här för dig!

Det är viktigt  att boka i tid, då jag oftast är uppbokad flera månader i förväg, skicka gärna en förfrågan för att kunna boka in en tid som passar dig.

Under din gravidfotografering

Under er gravidfotografering ses vi för att minnas de buffarna och knuffarna och skapa magiska bilder för er att minnas och se tillbaka på. Jag kommer sällan be er att ställa er i obekväma poser utan jobbar med att ni tillsammans ska få en minnesvärd stund.

Bildvisning & produktvisning

Någon vecka efter Gravidfotograferingen får vi ses igen (yey!) Denna gången bjuder jag på fika & ni får se bilderna från Er fotografering. Under mötet väljer ni också ut de bilder som ni älskar och vill pryda ert hem med. Ni kan välja mellan olika alternativ, så som touchplattor & moduler, inramade printar & olika exklusiva album. Ni kan även köpa era favoritbilder i högupplösta så ni kan framkalla dem om, och om igen.

Boka en gravidfotografering

Vad heter du?*

Din mejl*

Önskad fotografering*

Ditt meddelande/önskat datum för fotografering

Telefonnummer*