Covid-19

Säkerhet och försiktighetsåtgärder

Just nu lever vi i en väldigt oviss och skakig tid. Jag vill att du ska veta att jag kommer alltid att göra mitt yttersta i att se er och ert barns säkerhet i första hand. Här nedan kan du läsa om de säkerhetsrutiner och försiktighetsåtgärder jag vidtagit för er säkerhet och trygghet.

Hälsoåtgärder

Före varje fotografering kontrollerar jag nogrant både min och minn familjs mående och temperaturer. Jag ber er vänligen att göra detsamma inför er fotografering. I min studio vistas små nyfödda bebisar med familjer och jag vill alltid kunna försäkra deras välmående först. Engångs munskydd och desinfektionsmedel finns tillgängligt i studion. Jag kommer anväda dessa flitigt under fotograferingen, för att försäkra er om er trygghet och säkerhet.

Personlig hygien

Jag tvättar mina händer noga före och efter varje fotografering. Handdesinfektion finns också nära till hands under hela fotograferingen. Var vänlig att tvätta era händer noga i samband med att ni lämnar ert hem.

För utomhusfotografering har jag samma rutiner och tvättar alltid mina händer noga innan jag lämnar huset. Jag har också handsprit med mig under fotograferingen och använder innan, under och efter. 

Städrutiner för studio

Efter varje fotografering blir studion nogrant rengjord. Varje ytor blir desinfekterad både innan och efter fotograferingen så att bakterier inte kan smitta mellan kunder. Alla bakgrunder i tyg, alla wraps och all rekvisita som används under fotograferingen blir tvättad/rengjord och alla klänningar eller hårband/blomsterkransar blir desinfekterade. För tillfället kan jag inte erbjuda att någon rekvisita utifrån kommer in i studion, för att minimera smittorisker.

Förhållningssätt för utomhusfotograferingar

Just nu fotograferas alla familjefotograferingar, och gravidfotograferingar utomhus i den friska luften för att minimera nära kontakt. Fotograferingarna tar plats under golden hour, som är min absoluta favorit tidpunkt att fotografera på. Jag tar alltid fram noga utvalda platser för er familj och väljer de bästa platser utifrån ljus- och miljösynpunkter. 

Fotograferar på avstånd

Jag kommer, under er utomhusfotografering att hålla mig mer på avstånd än vanligt. Och utifrån socialdistans kommer jag undvika fysisk kontakt så som: handslag, kramar och hjälpa till att fixa hår och kläder. Jag ska göra mitt bästa att instruera er på avstånd.

48 timmar mellan
studiofotograferingar

För tillfället kommer jag enbart boka in EN studiofotografering varannan dag på grund av tid för nogrann rengöring. Under denna period kommer varje fotografering vara begränsad till endast den närmaste familjen under fotograferingarna.

Läs vidare för att boka: