Din bebis kommer förändras
så mycket just
under det första året

Låt inte de snabba
förändingarna gå dig förbi.
Låt oss hjälpa dig
stanna tiden för alltid
med MITT FÖRSTA ÅR - paket

Din bebis första år är både magiskt och flyktigt. Det försvinner alldeles för snabbt.

Mitt första år innehåller paket av mini-sessions som är designade för att dokumentera dessa stora och fantastiska minnen som skapas under ditt bebis första år – så som magdags, leenden, fånga tårna, sitta och stå.

Jag förstår att du vill minnas alla dessa underbara milstolbar i din bebis utveckling, och jag vill inget hellre än att fånga alla underbara detaljer för dig.

Mini-sessions är typiskt för bebisar mellan 3-12 månader, men alla bebisar är olika och jag vill att du bokar din session precis när du känner att du vill fånga din bebis stora nya lärdom!

Varför ska du investera i MITT FÖRSTA ÅR?

Fördelarna med att följa din baby plan

Din bebis första år blir förevigat med hjälp av professionell fotograf. När du dokumenterar din bebis första år med So Lovely kommer du få de magiska och försvinnande ögonblicken sparade förevigt, och du kan se tillbaka på dem och minnas dem om och om igen.

Du blir prioriterad med flexibla tider för din session. Eftersom platserna är begränsade till en bebis per månad reserveras tiderna för just dig. Du får välja de minnen och stunder du vill minnas förevigt och vi håller alltid en plats för dig i kalendern.

Du sparar massor med Mitt Första År plus att du får 20% för alla extra produkter du beställer till.

Mitt första år

Vad ingår och vad kan jag förvänta mig?

Kollektion 1

13 000:-

Poserad nyföddsession
Jag ligger på mage!
Jag kan sitta!
Jag kan stå!
Ettårs kalas
Online Galleri
Alla bildfiler för webben
20*20 Linnealbum

* Du sparar 5400:-

Kollektion 2

8 000:-

Poserad nyföddsession
Jag kan sitta!
Ettårs kalas
Online Galleri
Alla bildfiler för webben
20*20 Linnealbum

* Du sparar 2300:-

Nyföddfotograferingen

Nyföddfotograferingen görs bäst under bebisens första 14 dagar för att bebisen ska trivas som allra bäst i de klassiska nyföddposerna. Det är därför viktigt att du bokar er session i god tid, och gärna under den första delen av din graviditet. För er nyföddfotografering finns det gott om tid inbokat både för matpauser, blöjbyten och massvis med mys. Det är även planerat för syskonbilder och familjefotografering under denna tiden.

Min högsta prioritet är säkerheten för dig och din bebis och utför endast säkra och trygga poser som nyfödda bebisar trivs i. Jag är utbildad inom säker posering och är lyhörd för dig och ditt barns önskemål.

Magsession

Finns det något gulligare än att se lyckan när din bebis är stark nog att lyfta upp sitt huvud för att möta din blick?

Den första milstolpen i din barn utveckling som jag älskar att fånga är när bebisen kan ligga på mage och lyfta nacken. De första veckorna utanför magen, nackträningarna som gör att bebisen med lycka kan lyfta huvudet tillräckligt för att möta din blick. Detta sker vid ungefär 3 månader men alla bebisar växer olika fort så det kan vara tidigare eller senare. Det är också vid denna period som de börjar svara på leende och känner efter deras kroppsdelar. Speciellt de små gulluga tårna, som de letar efter och stoppar i munnen. Det är så galet gulligt!

Att kunna sitta själv är en så stor prestation i din bebis liv, och vilken fantastisk milstolpe att klara av att sitta alldeles, alldeles själv! Jag rekommenderar att du bokar din sittersession precis när din bebis lärt sig sitta själv, men precis innan de börjar krypa iväg eller att ställa sig upp, mellan 6-9 månader.

Jag kan sitta

Se mig stå

Nu går det undan minsann, från att din bebis kan sitta och nu till att stå går det fasligt snabbt. Se mig stå – fotograferingen bokar vi in i närheten av ditt barns första födelsedag. Din bebis behöver inte kunna stå utan stöd utan vi använder passande rekvisita för att skapa vackra och minnesvärda bilder.

 

Födelsedagskalas

Yay! Din bebis fyller ETT! Första födelsedagen är en av de största milstolparna och en fest som du inte vill missa! Du kan välja mellan en enkel session med en bakgrund, fina setups med blommor, ballonger och allt som hör kalas till. Eller så kan du välja en smash och splash med tårta och avslutande bad.

Vi tar fram och anpassar din bebis första kalas precis så som du önskar!

Vanliga frågor

1. När bör jag boka ?  Det är så klart alltid bäst att boka så tidigt som möjligt. Speciellt inför nyföddfotograferingen rekommenderar jag att du hör av dig så tidigt som möjligt under graviditeten. Inför varje milstolpe är det bra att du hör av dig i god tid för att vi ska dokumentera just de stunder du vill minnas.

2. Ska vi betala hela beloppet i förväg? Eftersom jag vet att det är mycket pengar att betala på en och samma gång finns det möjlighet till olika betalplaner att följa. Du betalar en bokningsavgift vid bokning för att säkra ditt paket och resterande summa får du gärna betala direkt eller så tar vi fram en anpassad betalningsplan.

3. Kan jag även boka till gravidfotografering ? Absolut! Vid bokning av Mitt första år och gravidfotografering får du 20% rabatt på valfritt gravidpaket.

4. Får jag publicera bilderna på sociala medier ? Självklart! Du får dina bildfiler leverarade efter varje fotografering i ett onlinegalleri där du kan ladda ner dina bilder och därefter dela och tagga mig.

5. Kan jag framkalla födelsedagskort med bilderna ? Efter din fotografering får du alla dina bilder levererade för webben. Önskar du beställa en framkallning eller tavlor hjälper jag dig gärna med detta. Jag erbjuder också fantastiska kort-designer som jag gärna visar dig vid förfrågan!