Nyföddfotografering

Varmt välkommen!

Välkommen på en varm och harmonisk upplevelse för dig & ditt nyfödda barn. Michaela är utbildad nyföddfotograf och kommer ge er en trygg och varm fotografering med magiska bilder som minne.

Er nyföddfotografering är en unik möjlighet att för alltid minnas och bevara den allra första stund med ert barn.

 

Nyföddfotografering

Er bebis allra första fotografering är något alldeles speciellt. Jag finns här för er och er bebis för att ni ska känna er bekväma och så nöjda som möjligt. Jag ser fram emot att skapa magiska nyföddbilder tillsammans med er.

Nyföddfotograf från Höllviken

När du bokar din nyföddfotografering hos So Lovely får du en glad och noggrann fotograf som kommer skapa bilder för er att minnas. Som tvåbarnsmamma vet jag hur snabbt tiden går och jag brinner för att fånga och dokumentera livets små under. Att boka en nyföddfotografering är något jag rekommenderar alla att göra och är en once-in-a-lifetime möjlighet att skapa minnen som varar för evigt.

Under er nyföddfotografering ser jag alltid till ert barn bästa och genom att ni bokar mig, som är utbildad nyföddfotograf erbjuder jag er en säker, trygg och harmonisk upplevelse.

Ni får möjligheten att välja bland anpassad rekvisita som är noga utvalt för er bebis och er personliga fotografering. All rekvisita är speciellt anpassad för ert nyfödda barn och jag använder bara den absolut bästa kvalitén som bebisen trivs i.

Få en personligt utformad nyföddfotografering där vi skapar vackra & tidlösa bilder i klassiska nyföddposer som din bebis trivs i

Anpassad, uppvärmd nyföddstudio där din bebis trivs. Med tid anpassat för matpauser, mys och även syskon- och familjebilder hinns med i lugnt tempo.

Få dina bilder levererade i lyxiga Fine-Art album, exklusiva Imageboxar eller få upp dem på väggen i fantastiska Touchmoduler. Minns era bilder för evigt med hjälp av produkter från landets ledande leverantörer.