Nyföddfotografering

Varmt välkommen!

Välkommen på en varm och harmonisk upplevelse för dig & ditt nyfödda barn. Michaela är utbildad nyföddfotograf och kommer ge er en trygg och varm fotografering med magiska bilder som minne.

Er nyföddfotografering är en unik möjlighet att för alltid minnas och bevara den allra första stund med ert barn.

 

Hur går det till?

NYFÖDDFOTOGRAFERING LIFESTYLE

Att boka en nyföddfotografering hos mig innebär att jag fångar & förevigar den alldeles första tiden. Genom att lägga fotograferingen hemma hos er – ger er ett oförglömligt minne & bilder ni vill se tillbaka på för alltid.

Eftersom jag utför nyföddfotograferingen i tryggheten av ert eget hem finns inga krav på barnets ålder. Ni kan tryggt boka en fotografering när det passar er – vanligtvis läggs nyföddfotograferingen under de första 14 dagarna. 

Ni föräldrar, men även syskon får gärna vara med på bilderna och under nyföddfotograferingen.

Det är viktigt att ni bokar nyföddfotograferingen i god tid. Då tiderna är begränsade kan jag tyvärr inte alltid tillgodose bokningar för nära önskat datum. Boka därför under graviditeten och ange ett bf-datum så kan ni vara säkra på att få den fotograferingen ni önskar!

NYFÖDDFOTOGRAFERING – KLASSISK

Klassisk Nyföddfotografering görs i värmen av mitt hem. I Rängs Sand välkomnas ni till en uppbyggd studio, med naturligt ljus från stora fönster. På vintern används värmekamin för att bebisen inte ska frysa.

Här har jag också massvis med rekvisita som är noga utvalt och går mot de naturliga, dova och ljusa färgerna. En Klassisk Nyföddfotografering kräver tid, kunskap och tålamod och det är avsatt upp till 3 timmar för fotograferingen. Tillsammans får ni och bebisen en mysig stund innan fotograferingen för att bebisen ska känna sig trygg i den nya miljön. Nyföddfotograferingen är väldigt lugn, mysig och väldigt avslappnad.

För att bebisen ska kunna sova tryggt och lugnt under fotograferingen och för att han eller hon ska trivas i de klassiska poserna bör bebisen vara upp till 14 dagar.

Bildvisning & produktvisning

Några veckor efter Nyföddfotograferingen ses vi igen – denna gången bjuder jag på fika, ni får äntligen se bilderna från Er nyföddfotografering. Jag har även med mig produkterna som ni har möjlighet att beställa under visningen. Jag erbjuder er exklusiva Album, touchplattor & moduler samt högupplösta bildfiler så ni kan framkalla era favoritbilder om, och om igen!

Nyföddfotografering

PAKETET INNEHÅLLER

♥ Förberedelse, planering och service innan, under och efter fotograferingen

♥ Designkonsultation

♥ Välkomstbroschyr med allt ni behöver veta om er fotografering

♥ Fotograferingstillfälle ca 2-3 timmar

♥ Personligt framtagen rekvisita av högsta kvalitet

♥ All rekvisita är ekologisk och noga utvald för ditt barn

♥ Beställningsmöte