“ sometimes the smallest things take up the most room in your heart. ”
– a.a. milne –

Lite om Michaela

Hej! Det är jag som är Michaela!
För snart 4 år sedan fick jag för första gången träffa Alexander, min son. Jag hade väntat och väntat. Förberett, planerat, shoppat och längtat. Men jag kunde aldrig i min vildaste fantasi föreställa mig att i nio månader hade jag skapat den mest underbara lilla varelse som fanns. Med tio så galet små fingrar, men ännu pyttigare naglar. Med svart hår, långa ögonfransar och en helt komplett människa – fast i mini format.
Och aldrig i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig att dagar som då kändes långa, kunde försvinna så snabbt.

Den nyfödda tiden är alldeles underbar, men också försvinnande kort. Att stanna denna magiska tidsperiod för dig, och ge dig bilder och minnen som du ska se tillbaka på i evigheter är något av det finaste jag vet.

Hos mig får du full service från början till slut och jag är glad att veta att du kommer få bilder och fantastiska produkter efter din session hos mig.

bild; Linnsej.se

Jag ser fram emot att höra av dig!

När ditt barn äntligen är här, efter lång väntan, är det en av den största lyckan i livet och bör så klart firas och minnas! Ditt barn är en fantastisk gåva och du kommer vilja komma ihåg de yttepyttiga fingrar och tårna, de sömniga ögonen och mjuka kinder då dessa ögonblick kommer försvinna alldeles för snabbt. Michaela på So Lovely fotografi kommer därför hjälpa dig fånga och föreviga dessa värdefulla stunder som du kan njuta och se tillbaka på för alltid.

Som mamma till mina två underbara pojkar uppskattar jag, och brinner för att skapa och fånga de små och viktiga detaljerna. Jag vet hur snabbt den här alldeles första tiden går, och jag vet hur mycket du kommer vilja se tillbaka på denna försvinnande period i ditt barns liv genom tidlösa och vackra nyföddfotografier.

Du kommer få välja mellan noga utvald rekvisita från de största leverantörerna i världen. Jag väljer alltid rekvisita med stor omsorg och säkerhet kommer alltid i min första hand. Du kan med trygghet veta att jag genomgått flertal utbildningar inom säkerhet och posering och jag erbjuder endast professionellt framtagna poser, anpassade för din bebis första tid.

Lite om studion

Studion som du kommer besöka under din nyföddfotografering ligger i Rängs Sand, som ligger precis utanför Höllviken. I en del av mitt garage har jag tagit fram en väl anpassad nyföddstudio med underbara bakgrunder, noga utvald rekvisita, en del för poserade nyföddbilder.

Du kommer få en variation av bilder tack vare den anpassade studion och med massvis av rekvisita att välja mellan kommer du få precis de bilder du önskar dig.

Din bebis säkerhet kommer alltid i min första hand, därför erbjuder jag endast noga utvald rekvisita som är anpassar bara för din nyfödda bebis. Jag kan med glädje och stolthet presentera rekvisita från de största och ledande företagen i världen och allting är noga handplockat och utvalt för dig och din bebis.

Att välja färg och stil i dina bilder

Hos mig kommer du alltid få rekvisita av högsta kvalitet och alltid anpassat till er lilla bebis. Du kommer få välja mellan fantastisk kvalitet och rekvisita och vid eventuella önskemål gör jag mitt bästa för att ta fram det som passar er bäst.

 

Vad är bra att tänka på när jag väljer färger?

När du ska välja färger, poser eller andra önskemål kommer jag alltid att göra mitt bästa för att du ska få just det du önskar. Bra tips att tänka på gällande färgval är att om du funderar på att ha bilderna som tavlor i bebisens rum är det så fint att planera utifrån färgvalen i rummet så tavlorna kommer passa bra på väggen under din bebis uppväxt.

Ett annat tips är att välja färger som du verkligen tycker om. Välj inte färger för att ”det ska vara så” utan välj det DU tycker om. Det är trots allt du och dina familj som ska se tillbaka på dessa fantastiska bilder i generationer och ditt barn ska se tillbaka på sin alldeles egna första fotografering under lång tid.

Välj klassiskt. Även om du gillar starka färger, ljusrosa eller ljusblått rekommenderar jag dig till att välja ett klassiskt set-up. I antingen svart/vita familjebilder, de klassiska med svart bakgrund eller ljusa neutrala färger som du vet kommer leva och njutas av för alltid.

Vi speciella önskemål om poser, familjebilder eller syskonbilder prioriteras alltid dessa önskemål. Jag följer bebisens rytm i första hand och reserverar mig för att bebisen kan ha andra önskemål än föräldrarna. Jag kommer även endast genomföra godkända och säkra poser i vilka jag erhåller utbildning inom.

Vanliga frågor

När bör jag boka min nyföddfotografering?

Det är aldrig för tidigt att boka din nyföddfotografering, jag rekommenderar varmt att du bokar under din graviditet för att få en garanterad tid. Det finns endast ett fåtal tider ledigt per månad just för att du ska få de absolut bästa förutsättningarna för din nyföddfotografering.

Vad händer om bebisen bestämmer sig för att komma senare/tidigare än bokat?

När du bokar din nyföddfotografering så bokar vi in ert beräknade födelsedatum. Därefter håller jag lediga tider för er i kalendern så när bebisen väljer att komma så finns här alltid en ledig tid för att ni ska kunna få er nyföddfotografering under de bästa förutsättningarna för er alla.

nnyfoddfotograf-hollviken.hammarstromssvt
Får syskon vara med?

Självklart! I alla paket du kan välja att boka för din nyföddfotografering ingår alltid avsatt tid för syskonbilder, familjebilder och enskilda porträtt på föräldrarna och bebisen.

Under vilken period är bäst att fotograferas?

För att du ska få de där alldeles nyfödda bilderna på er bebis rekommenderar jag nyföddfotografering under bebisens första 14 dagar. Detta är för att under denna perioden trivs bebisen som bäst i de klassiska poserna. Poserna som jag utför är noga framtagna av världens ledande fotografera i samband med läkare för att garantera bebisen trygghet och säkerhet.

Vad händer när vi bokat?

När ni skickat in er förfrågan antingen här genom hemsidan eller per mejl info@michaeladavholt.se kommer vi boka in er bf-datum eller närmaste lediga tid så nära som möjligt. Du kommer också få mer matnyttig information kring er nyföddfotografering, till exempel vad ni ska packa med er i väskan & vad ni ska ha på er.

En bokningsfaktura för att garantera ert datum kommer skickas ut i samband med bokning och när betalningen registreras är ert datum garanterat för er och er bebis. När bebisen sen har kommit så hör ni av er  och vi hittar ett nytt passande datum för er utifrån bebisens ankomst.

Skicka in din bokningsförfrågan