“ sometimes the smallest things take up the most room in your heart. ”
– a.a. milne –

Lite om Michaela

Hej! Det är jag som är Michaela!
För snart 4 år sedan fick jag för första gången träffa Alexander, min son. Jag hade väntat och väntat. Förberett, planerat, shoppat och längtat. Men jag kunde aldrig i min vildaste fantasi föreställa mig att i nio månader hade jag skapat den mest underbara lilla varelse som fanns. Med tio så galet små fingrar, men ännu pyttigare naglar. Med svart hår, långa ögonfransar och en helt komplett människa – fast i mini format.
Och aldrig i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig att dagar som då kändes långa, kunde försvinna så snabbt.

Den nyfödda tiden är alldeles underbar, men också försvinnande kort. Att stanna denna magiska tidsperiod för dig, och ge dig bilder och minnen som du ska se tillbaka på i evigheter är något av det finaste jag vet.

Hos mig får du full service från början till slut och jag är glad att veta att du kommer få bilder och fantastiska produkter efter din session hos mig.

bild; Linnsej.se

Jag ser fram emot att höra av dig!

När ditt barn äntligen är här, efter lång väntan, är det en av den största lyckan i livet och bör så klart firas och minnas! Ditt barn är en fantastisk gåva och du kommer vilja komma ihåg de yttepyttiga fingrar och tårna, de sömniga ögonen och mjuka kinder då dessa ögonblick kommer försvinna alldeles för snabbt. Michaela på So Lovely fotografi kommer därför hjälpa dig fånga och föreviga dessa värdefulla stunder som du kan njuta och se tillbaka på för alltid.

Som mamma till mina två underbara pojkar uppskattar jag, och brinner för att skapa och fånga de små och viktiga detaljerna. Jag vet hur snabbt den här alldeles första tiden går, och jag vet hur mycket du kommer vilja se tillbaka på denna försvinnande period i ditt barns liv genom tidlösa och vackra nyföddfotografier.

Du kommer få välja mellan noga utvald rekvisita från de största leverantörerna i världen. Jag väljer alltid rekvisita med stor omsorg och säkerhet kommer alltid i min första hand. Du kan med trygghet veta att jag genomgått flertal utbildningar inom säkerhet och posering och jag erbjuder endast professionellt framtagna poser, anpassade för din bebis första tid.

Sidan uppdateras, mer info inom kort.

Kontakta info@michaeladavholt.se för info och bokning.