null

Hej!
Det är jag som är Michaela

Det kittlar lite extra i magen när jag får träffa just era små sötnosar, när jag får skoja, busa och följa er genom livets alla lyckliga stunder.

Jag brinner för att föreviga och skapa minnen och ögonblicken som varar en livstid. Jag älskar att fånga de naturliga ögonblicken och göra varje fotografering speciell. Oavsett om ni väljer att fotograferas utomhus eller i studio är alla fotograferingar olika, just för att Du är Du.

Jag dras till pastelliga och naturliga färger och genom mina noga utvalda platser och exklusiv rekvisita kommer jag leverera tidlösa och harmoniska bilder till dig.

Att skapa och planera just er fotografering är för mig något alldeles speciellt och jag älskar att ta fram exklusiva klänningar och rekvisita och för att skapa vackra minnen för er att se tillbaka på.

Genom att erbjuda er noga utvalda produkter kommer ni kunna njuta av era bilder i ert hem under en lång tid.

null

Om studion

Studion är belägen i Rängs Sand, som ligger en liten bit utanför Höllviken. Här finner du vackra bakgrunder och noga utvald rekvisita som passar till just dina bilder.

Studion ligger i mitt hus, där jag har tillgång till magiskt naturligt ljus från fönster från golv till tak. Här finns allt du behöver så som tillgång till toaletter, skötbord och en avskild del att njuta i när ditt barn fotograferas av mig.

Under nyföddfotograferingarna värms huset upp med hjälp av kamin som gör barnet tryggt och varmt under hela fotograferingen.

Här finns gott om gratis parkering och möjlighet att variera utomhus bilder med studiobilder då vi har vår vackra natur just runt hörnet.

Jag ser fram emot din bokning!