Om Michaela

Jag älskar min familj.

Alltså verkligen mer än något annat. Jag älskar att spendera tid med dem, att bara vara, att vara ute i skogen, leka tillsammans och strunta i tvätten & jag älskar att ta långa frukostar. Gärna tre på raken.

När jag får göra detta tillsammans med min familj är då vi verkligen är vår familj. Det som gör oss till oss. Det är även det som jag föralltid vill minnas, det som verkligen är Vi.

Eftersom vardagen rullar på är jag så himla rädd att glömma. Rädd att jag ska glömma all den lyckan som finns när min son tittar på mig på det där sättet, rädd att glömma hur lätt livet är när man bara leker kull en hel dag, rädd för att glömma allt det där viktiga i livet.

Och på grund av detta strävar jag ständigt efter att skapa fotograferingar som kan ge dig de känslorna, de minnena och de bilderna som du vill se tillbaka på om 40 år. Dessutom vet jag att när livet kommer emellan kommer inte de där favoritminnen upp på väggen som du lovat, de samlar sig inte i ett album som du så gärna vill. De blir inte heller några julklappar, julkort eller presenter som dina nära & kära så gärna önskar sig.

Därför kommer jag alltid ta fram de alternativen som passar just Ditt liv, din familj & ditt hem.

Jag kommer föreviga din familj, era känslor, er lycka & er kärlek. Jag kommer sträva efter att få er minnas era skatt, era bus & den första doften. Och jag kommer förvandla allt det där som är som bäst till underbara väggtavlor & ljuvliga album. Som gör att du aldrig kommer glömma när livet gör att magen pirrar av lycka & när den gör Er till världens bästa familj!

Varmt välkomna hit!

Jag ser fram emot din bokning!

Vad heter du?*

Din mejl*

Önskad fotografering*

Ditt meddelande/önskat datum för fotografering

Telefonnummer*