Barnfotografering, Fotografering i Malmö, Gravidfotografering, Uncategorized Flera gravidfotograferingar i en mars 15, 2017

Gravidfotografering i Höllviken

Den här gravidfotograferingen är något alldeles speciellt. Vi hade nämligen helt outstanding förutsättningar under hela fotograferingen och fick verkligen helt underbara bilder – som fortfarande är bland mina favoriter. Ni har säkert sett dem innan, men här kommer de igen i alla fall.

Vi träffades tidigt på morgonen och laddade med kaffe, och tillsammans tog vi oss ner till ett av mina absoluta favoritställen i Höllviken för den morgonpigga. Ett ställe där man får massvis med variation i bilderna och passar dessutom perfekt att ha flera olika klädbyten. Men där det gäller att vara uppe i ottan för att fånga de första solstrålarna. Det är helt klart magiskt! Speciellt eftersom soluppgång är mina favorittider för fotografering – oavsett årstid.

Nu är det ju verkligen vår i Malmö vill jag lova, och det märks definitivt på bokningarna som bokstavligen ramlar in. Dessutom sker det just nu så mycket roliga saker bakom kulisserna så att säga. Ni har väl inte missat att följa mig på Instagram & Facebook där jag lägger upp sneaks och annars skojsigt som händer.

Kram på er! Och jag hoppas vi hörs snart!

Leave a comment

Leave a Reply