Familjefotografering, Fotografering i Malmö, Gravidfotografering, Uncategorized Gravidfotografering i Höllviken juni 25, 2017

En alldeles speciell gravidfotografering

Det här var minst sagt en väldigt speciellt fotografering för mig. Pappan har jag nämligen känt sedan han började i min klass i ettan, och fick bli placerad bredvid mig första dagen. Jag kommer så väl ihåg det och sedan dess har våra vägar liksom följt varandra. Vi gick i samma klass, våra föräldrar blev nära vänner och till sist hamnade våra bonusföräldrar på samma jobb, så där har vi liksom hängt med varandra, i typ 20 år (alltså wow att kunna skriva det då! Hahah blev chockad själv – 20 år!!!!) Och det är alltid lika speciellt, nervöst och skoj att fotografera människorna som man känt sedan långt, långt tillbaka. Som liksom känner en på riktigt.

Men det är ju också helt, helt underbart att få följa någon på detta sättet, lite på avstånd men ändå nära. Och tänk! Nu ska jag få följa Ola & Sandra på deras nya resa – tillsammans med Lykke. För det är nog så hon kommer få heta, hon som väntar där inne på att få ta över deras hjärtan och vira dem runt lillfingrarna. Och visst är det makalöst härligt att slänga sig ut klockan 20.00 en försommarkväll, i rosa tyll, på en veteåker och få avfyra några raketer med konfetti – och dessutom få minnas hur de längtade och älskade det där lilla knytet.

Snart får vi alla (inklusive jag – JIPPY) träffa Lykke, men så länge får vi faktiskt glädjas och fira att Ola & Sandra snart är föräldrar! Men än så länge har förevigat deras gemensamma lycka med en gravidfotografering.

Vill du boka din egen gravidfotografering kan du enkelt fylla i en förfrågan här nedan

Vad heter du?*

Din mejl*

Önskad fotografering*

Ditt meddelande/önskat datum för fotografering

Telefonnummer*

Leave a comment

Leave a Reply