Fotografering i Malmö, Gravidfotografering, Uncategorized Gravidfotografering i Malmö april 15, 2017

Tänk er en söndag, för så där några veckor sedan. Det var fortfarande ömsom vinter och ibland fick vi en glimt av att våren var på väg. Jonsaba skickade ett mejl till mig, nästan i sista sekunden då jag var fullbokad under denna tiden och tiden för deras BF närmade sig med stormsteg. Men på något sätt hittade vi en dag, inte allt för långt fram som fungerade för alla. Och tur var väl det! För just denna dagen visade sig Malmö från sin bästa, varmaste & soligaste sida.

Jag erbjuder en del olika klänningar att låna under fotograferingen, och till just denna hade jag förberett något alldeles extra – en rosa dröm i tyll. Det är alltid svårt att veta vilka kläder som ni som blir fotograferade kommer gilla, men även vilka som kommer passa (tro mig, jag jobbar på att få upp ett galleri inom kort . det står på min att-göra-lista). Men när jag visade Jonsaba kjolen kändes det som mitt i prick! Och den klädde henne som handen i handsken. Och inte bara den – ALLA klänningar satt som en dröm och passade både i färg och storlek helt magiskt.

Och kan ni tänka er – snart får jag även träffa deras nya familjemedlem! Jonsaba bokade nämligen gravid+nyföddfotografering i ett paket. Och det är verkligen något jag kan rekommendera, för jag vet att du inte kommer boka nyföddfotograferingen ”sen”, för då är det för sent. Jag gjorde inte det och ångrar mig, men jag är så glad att Jonsaba gjorde det. Det är dessutom mitt absolut mest populära paket.

För att läsa mer kan du göra det HÄR
Och för att boka paketet skicka in din förfrågan nedan JUST NU BOKAR JAG FÖR BF AUGUSTI/OKTOBER!

Skicka förfrågan om gravidfotografering & nyföddfotografering

Vad heter du?*

Din mejl*

Önskad fotografering*

Ditt meddelande/önskat datum för fotografering

Telefonnummer*

Leave a comment

Leave a Reply