Hej världen!

Feribus consent quam, natium et arum qui samus eum aut liqui dolorit exeriam, as ut imus nullabo. Mus dolorit volute pelitin ullant endae. Itatis est aboriaspe ariam ratecto tem eum eaquodis esti quiasin non nihit volupta voluptiis maximaio velit, ute pa sapersperum at dolent, officia eptati nimpor simustrum laborpo renihil laccullorem elitatibusa et voloriat quiditi orehentus quostibus, sed enimagn imenti te volesed modit ad qui consed eaquiae eatur apiduntium cusam, suntius, to volorrum aciatum nestin pra voles estions equatur solorpos in repra andio es sitio. Offic tempore ruptibus as sitinul luptass umquae nim hilis sime simil et, con et lam qui ut libusa niminiendes nam vellabo riorro diti corit odiones et adis auta nesequi consent estruptas dia volore, sit int ius pere voluptate parcia nis es ius.

Rum quia seque vercimp oremolor aperupt aquatemodior reroria si omnimus quid earum repersp erferatus a destium seribus cimolum acestru nditis et am et officatemque solupti isciet exerum repel exceatia conecere, aut pre parum quam faceaturibus acium essequi int ut este pro ma quiamet iscidun tiorio mossum sectiur?

Re solorib usciliq uasimag natustibus sint vel ipsant re velitio samet, occulla si cus dolorepuda venduntet, intectiusam nume odistibus et volorem harchitin comnis ullitatatur se pro blabo. Ibus cor sequodit qui qui consequibus, to berum ipid que poreici conseque lacest fugit ullendi iditia nonsequodi aliqui venis autaturehent eribea voloris min nobita cuptus ellupti onsero omnis mos sequid ex excernam lis corehen dantur, sus, endae periassi as quat vide latio

Dela gärna!

Vem är

Michaela Davholt?

Okej, så vem är egentligen den där Michaela?

Kanske världens svåraste fråga, jag har liksom problem med att skriva ihop ”3 snabba frågor” i ett Instagram-inlägg. Men Michaela är hon som gör allt och lite till för att kunna leverera exakt de bilderna och stunderna från er stora dag som är värda att se tillbaka på år efter år. Det är också hon som svarar på alla dina frågor och funderingar gällande allt från planering, tips på leverantörer & hur man gör om en brudtärna är försenad eller vilket smink som inte rinner när ni gråter.

Jag brinner verkligen för att få varje bild perfekt och att fånga så många äkta och ärliga ögonblick som möjligt under er dag. Det är människorna som är viktiga och de som ni valt att fira med som betyder mest för er. Och detta tar jag tillvara på och skapar minnen för livet med er.

Skicka en bokningsförfrågan om familjefotografering här!