Vem är

Michaela Davholt?

Okej, så vem är egentligen den där Michaela?

Kanske världens svåraste fråga, jag har liksom problem med att skriva ihop ”3 snabba frågor” i ett Instagram-inlägg. Men Michaela är hon som gör allt och lite till för att kunna leverera exakt de bilderna och stunderna från er stora dag som är värda att se tillbaka på år efter år. Det är också hon som svarar på alla dina frågor och funderingar gällande allt från planering, tips på leverantörer & hur man gör om en brudtärna är försenad eller vilket smink som inte rinner när ni gråter.

Jag brinner verkligen för att få varje bild perfekt och att fånga så många äkta och ärliga ögonblick som möjligt under er dag. Det är människorna som är viktiga och de som ni valt att fira med som betyder mest för er. Och detta tar jag tillvara på och skapar minnen för livet med er.

Skicka en bokningsförfrågan om familjefotografering här!