Bröllop

i Höllviken

Let's get this wedding started!

Wow, det är äntligen er tur att få skåla i champagne, stå på borden och dansa och fira er kärlek hög och lågt tillsammans med alla de ni gillar allra bäst. Och jag får vara där!

Att vara med under ert bröllop från början till slut är en av de absolut bästa och roligaste grejerna jag vet. Det kanske är lång tid kvar tills ni ska stå där som man & fru, eller så vill ni boka i sista sekund. För varje bröllopssäsong släpper jag ett fåtal tider för att kunna spendera dem fullt ut tillsammans med er.

Priser

& Paket

Jade

5 timmar
sammanhängande fotografering 

Alla bildfiler
ca 100 minnesvärda bilder 

Pre-wedding session

18'000,-

Ruby

8 timmar
sammanhängande fotografering 

Alla bildfiler
minst 150 minnesvärda bilder
levererade på USB 

Pre-wedding session & bokningsmöte

28'000,-

Diamond

Heldag
12-14 timmar fotografering
Från början till slut

Alla bildfiler levererade på USB

Favoriterna samlade i ett lyxigt album

Pre-wedding session &
bokningsmöte + extra möte
inför er stora dag.

32'000,-

Why me?

Att välja fotograf till er stora dag är mer än överväldigande där det fullkomligt rasar fotografer över en. Det absolut bästa med att få äran att föreviga någon stora dag är att kunna leverera bilder och ögonblick som annars går er så fort förbi. Jag älskar att kunna ge er asgarven, gråten, kärleken och känslorna. Som er bröllopsfotograf gör jag allt för att ni ska få en alldeles fantastisk dag, jag har ett rescue kit för alla situationer som kan uppkomma, jag vet vart corsagen ska sitta, jag har jagat flugor mellan tyll och kört golfbil runt Smålands skogar för att fånga de mest magiska bilderna.

I’ve got your back.

Vanliga Frågor

Det finns såklart mycket frågor inför er familjefotografering och här kommer några av de absolut vanligaste!

Yey, ni vill boka! Det absolut lättaste och snabbaste sättet att se om jag är ledig ert datum är att skicka iväg en förfrågan här nedan.

Jag brukar säga som så, de minnen du vill ha förevigat är det paketet du väljer att boka. Vill ni ha med förberedelser, vigsel & hela festen? Eller räcker det att jag stannar fram till första rätten? Är det viktigaste för er att kunna se tillbaka på alla galenheter på natten eller vill ni minnas de fantastiska detaljer vid dukningen? Era önskemål av minnen är det som styr och jag hjälper er gärna att reda ut ungefär vad vi kommer hinna med inom de olika paketen.

Mer än gärna följer jag er där ni kommer säga ja till varandra. Inom Skåne ingår dessutom resor. Hur bra?

Om jag lyckligtvis är ledig för ert bröllop bokar vi in er och längtar till dagen D. Innan dess ska ni betala 50% utifrån det paket ni väljer att boka. Resterande 50% betalas antingen i samband med leveransen av bildfilerna eller två veckor innan bröllopet. Eftersom de flesta vill ha klart alla betalningar innan bröllopsdagen går det självklart bra att göra det även hos mig.

Efter er stora dag levererar jag oavkortat alla bra bilder från ert bröllop. Jag vill att ni ska kunna minnas och se tillbaka på varenda liten detalj i oändligheter. Alla bröllop är olika och alla bröllop bjuder på olika mängder av bilder, så klart och jag lovar att ni kommer kunna njuta av hela er dag med massvis av bilder.

Andras ord om Michaela

Publicerad i

Vem är

Michaela Davholt?

Mitt namn är Michaela Davholt och jag är specialiserad barn och familjefotograf. 

Om det finns något som jag brinner för är det att spara och bevara barns olika milstolpar här i livet. Som mamma själv till två barn är jag fullt medveten om hur galet snabbt de växer och att vi till sist vill ha dessa bild er att minnas och se tillbaka på.

Vem vill inte minnas sin 7-månaders lyckliga stund när precis lärt sig sitta? Eller sin 3-månaders nyfikna blick och skrattande ögon. Eller den fantastiska stora 4, 5, 6, 7 åring som plötsligt blev alldeles vuxen.

Oavsett ålder brinner jag för att skapa och få dig att minnas varje barns unika och speciella personlighet.

Skicka en bokningsförfrågan om bröllopsfotografering här!