Det är dags att stanna tiden

Och skapa minnen värda att minnas

SoLovely-webb-1-6

Bilder som får dig att känna

Hos So Lovely stannar vi tiden för er att skapa fantastiska minnen. Hur ofta får du stanna upp och njuta av den lilla handen som smyger sig in i din. Att få springa barfota på standen tillsammans och mysa alldeles för nära i en filt. Kommer du minnas att känna sommarsolens sista strålar, att dra händerna genom salta lockar och att kramas i det ljumna vattnet? 

Din familjefotografering syftar till att få dig minnas alla känslor, närhet och just det där speciella som gör er till den fantastiska familj som ni är. Oavsett om du kallar Skåne ditt hem eller om du är på besök finns det ingen bättre tid än nu att fånga de mest fantastiska minnen och att få stanna tiden tillsammans. 

Jag brinner för att skapa minnen och känslor som är värda att få sin plats på väggen att se tillbaka på och njuta av varje dag. 

Så om du....

Också vill vara med på familjebilderna som dina barn och barnbarn kommer se tillbaka på framöver. Och om du vill att dina barn ska kunna plocka fram familjealbumet och se tillbaka på era finaste minnen där ni alla var tillsammans.

Värderar er tid tillsammans och vill mötas av era lyckligaste minnen varje dag när du kommer hem. Med de mest perfekta tavlor som ger dig och dina barn lyckliga minnen tillsammans varje dag. 

Vill kunna stanna upp i vardagens brus, njuta tillsammans och uppleva en fantastisk och härlig stund där ni får umgås och skapa minnen. 

Det är dags att komma framför kameran

och boka in sommarens mysigaste stund

Det finns ingen tid som nu, och aldrig har det varit viktigare att fånga och spara era viktigaste ögonblick tillsammans.
När du bokar din familjefotografering med So Lovely behöver du inte ens fundera på små detaljer, som kläder, plats eller tid – jag kommer finnas från första start och guida er.

”Vi är inte bekväma framför kameran” sägs ungefär 98% av gångerna och helt ärlig – vem är det? Och jag är inte där för att få er stå uppradade och titta stelt in i kameran, jag är där för att fånga er. Alla era unika och perfekta små egenheter och all den närhet och kärlek som gör er till er familj. 

SoLovely-webb-1-11

Hur går det till?

Det svenska sommarvädret kan vara alldeles magisk, och alldeles, alldeles oförutsägbart. För att garantera att ni får de absolut härligaste och bästa förutsättningarna i era bilder där barnen slipper skula för snålblåst och kan njuta av de fantastiska sommarkvällar som vi faktiskt har här nere bokar jag endast i begränsad tider per månad. När du väljer ditt datum i kalendern nedan bokar du automatiskt hela veckan där det inte finns tillgängligt för att pricka i väder och vind.

I samband med bokningen betalar ni er bokningsavgift som garanterar er tid för bokade vecka. När betalningen är registrerad är bokning klar! Och nu gäller det bara att vänta. Men ingen fara! Ni kommer att få hjälp med styling, förberedelser, vi kommer boka in tid och plats veckan innan och innan ni andra blinka, då är det dags för fotografering.

Dagen är äntligen här. Vi har haft kontakt veckan innan, vilken dag blir bäst väder? Vågar vi chansa? SMHI säger regn men det ser ut som en magisk solnedgång. Vi kör!

Vi ses på utsatt plats, ni har ännu gått igenom förberedelserna och stylingen är on fleek. Det pirrar i magen, barnen är lite mer studsiga vad kommer hända?

Och där kommer jag! Ganska okomplicerad, ofta i bikershorts och sleepins för att lätt kunna slänga av dem och vara onödigt nära vattnet med kameran för att få den vinkeln.

Vi skojar, ni tvingas vara onormalt nära och fnittrar när jag tvingar er se djupt i varandras ögon eller mysa lite för länge tills någon av är tröttnar.

Och helt plötsligt var det över… Inte alls speciellt jobbigt

Ungefär 2-4 veckor efter er fotografering är det dags för den bästa delen. Att sy ihop alla de förberedande mejlen till den magiska slutprodukten – era minnen i en fantastisk fysisk minnesprodukt. Vi bokar in er konsultation som tar plats i studion. Ni kommer få se era bilder i ett fantastiskt mysigt bildspel. Det finns massvis med noga utvalda och vackert designade produkter som ni kommer kunna ta hem och se tillbaka på er upplevde varje dag.

white oval gold vertical

alright, let’s do this now!

Dags att skapa minnen!