Familjefotografering i Höllviken

Familjefotografering

i Höllviken

I en vardag utan pauser...
stanna tiden för en stund och skapa livslånga minnen

Hos So Lovely stannar vi tiden för er att skapa fantastiska minnen. Att få springa barfota på standen, att mysa alldeles för nära i en filt, att se sommarsolens sista strålar, att dra händerna genom salta lockar och att kramas i det ljumna vattnet. 

Det finns ingen tid som nu, och aldrig har det varit viktigare att fånga och spara era viktigaste ögonblick tillsammans. När du bokar din familjefotografering med So Lovely behöver du inte ens fundera på små detaljer, som kläder, plats eller tid – jag kommer finnas från första start och guida er. ”Vi är inte bekväma framför kameran” sägs ungefär 98% av gångerna och helt ärlig – vem är det? Och jag är inte där för att få er stå uppradade och titta stelt in i kameran, jag är där för att fånga er. Alla era unika och perfekta små egenheter och all den närhet och kärlek som gör er till er familj. 

VÄLJ DITT DATUM

Det svenska sommar vädret kan vara alldeles magisk, och alldele, alldeles oförutsägbart. För att garantera att ni får de absolut härligaste och bästa förutsättningarna i era bilder där barnen slipper skula för snålblåst och kan njuta av de fantastiska sommarkvällar som vi faktiskt har här nere bokar jag endast in begränsade tider per månad. När du väljer ditt datum i kalendern nedan bokar du automatisk hela veckan där ni finns tillgängliga för att pricka in väder och vind. 

GARANTERA ER TID

I samband med bokningen betalar ni er bokningsavgift som garanterar er tid för er bokade vecka. När betalningen är registrerad är er bokning klar! Och nu gäller det bara att vänta. Men ingen fara! Ni kommer få hjälp med styling, förberedelser, vi kommer boka in tid och plats veckan innan och innan ni hinner blinka, då är det dags för er fotografering. 

DAGS FÖR FOTOGRAFERING

Dagen är äntligen här. Vi har haft kontakt veckan innan, vilken dag blir bäst väder? Vågar vi chansa? SMHI säger regn men det ser ut som en magisk solnedgång. Vi kör! 

Vi ses på utsatt plats, ni har noga gått igenom förberedelserna och stylingen är on fleek. Det pirrar i magen, barnen är lite mer studsiga vad kommer hända? 

Och där kommer jag! Ganska okomplicerad, ofta i bikershorts och sleepins för att lätt kunna slänga av dem och vara onödigt nära vattnet med kameran för att få den vinkeln. 

Vi skojar, ni tvingas vara onormalt nära och fnittrar när jag tvingar er se djupt in i varandras ögon eller mysa lite för länge tills någon av er tröttnar. 

Och helt plötligt var det över… Inte alls speciellt jobbigt

DEN BÄSTA DELEN

Ungefär 2-4 veckor efter er fotografering är det dags för den bästa delen. Att sy ihop alla de förberedande mejlen till den magiska slutprodukten – era minnen i en fantastisk fysisk minnesprodukt. Vi bokar in er konsultation som tar plats i studion. Ni kommer få se era bilder i ett fantastiskt mysigt bildspel. Det finns massvis med noga utvalda och vackert designade produkter som ni kommer kunna ta hem och se tillbaka på er upplevde varje dag. 

*Produkterna uppdateras 

OFTA STÄLLDA FRÅGOR

OM du behöver fundera på denna frågan så behöver du inte fundera längre! Har du får, hästar, grisar, drakar eller enhörningar så ta med! Alla familjemedlemmar är välkomna.

Vilken suverän fråga! Eftersom alla mina familjefotograferingar tar plats i solnedgång varierar tiden efter vilken månad ni väljer att fotograferas i. Maj & Juni är de senaste månaderna runt 20 brukar vi starta. 

Juli& Augusti är lite tidigare och Oktober kommer vi ses redan vid 17-17.30. Det varierar självklart också på val av plats. 

Alltid lika efterfrågat och alltid lika fullbokat. Det är också viktigt att tänka på när ni bokar vilken natur ni vill fånga. Juni blommar raps och vallmo. Juli & Augusti är stranden som bäst (och renast). September & Oktober är ljungen eftertraktad. 

Har du någon annan favorit? Skriv det i bokningen så tar vi fram passande tid, plats och natur. Även om jag inte kan trolla med naturen är jag en jäkel på att hitta vackra platser.

Reda att boka din plats i kalendern? Scrolla ner och leta efter ett ledigt datum under den perioden som du önskar. I samband får du din bokningsfaktura på 1500:- som garanterar din tid och plats. Inte nog med det! 1500:- täcker också all planering och förberedelser. Var det allt kanske du tänker? Nej, för det var det inte. För 1500:- får du din fotograferingsupplevelse från början till slut. Efteråt väljer du i lugnt och ro hur du vill minnas denna fantastiska kväll. Kanske kommer ni sitta och bläddra i ett album tillsammans, och peka och skatta. Eller så möts du av barnens sommarlyckliga skratt i hallen varje dag från jobbet med hjälp av en av våra fantastiska tavlor. Du Väljer! 

Lugnt, lung. Jag vet, på samma sätt som jag vet att det blir överväldigande när du till sist får se dina bilder. Men det är ju därför jag är här! För att hålla dig i handen och ge dig det absolut bästa som du och din familj förtjänar. En stund tillsammans. Utan konstigheter, utan svåra beslut. Bara sitta tillbaka och ha den bästa upplevelsen man kan få – tillsammans.

Dags att boka in dig i kalendern 👇🏻

Dags att boka in i kalendern

Andra funderingar?

Vem är

Michaela Davholt?

Åh men hej! Vad glad jag är att du hittade hit! För mer än sju år sedan plockade jag upp kameran fast besluten av att föreviga varje sekund av min äldsta sons liv. Sedan den sekunden har jag insett hur läskigt snabbt tiden och alla dessa magiska ögonblick försvinner. Som, numera trebarns mamma, brinner jag för att följa och för evigt skapa minnen att kunna se tillbaka på. 

Livet är fullt av magi och jag älskar att fånga och ta fram det alldeles speciella för var och en. Att få följa er familj genom alla dessa speciella tidpunkter i livet är bland det bästa jag vet, och jag är själv där. 

Jag ser så fram emot att höra av er! 

Skicka en bokningsförfrågan om familjefotografering här!