Familjefotografering

i Höllviken

Familjefotografering

Att ta till vara på stunden, att stanna tiden.

Hur vill vi att våra barn ska minnas oss och vilka minnen vill de se tillbaka på?

Som mamma till två barn vet jag hur snabbt vardagen, aktiviteter och allt där emellan tar tiden och värdefulla stunder tillsammans.  Att få en stund tillsammans, att få njuta av varandra och verkligen vara tillsammans är det mest värdefulla jag vet. Därför brinner jag för att skapa familjebilder som håller och en upplevelse som ni kan njuta av och se tillbaka på för alltid.

Ni kommer få den där ”alla-tittar-in-i-kameran” bilden, men ni kommer också få eskimåpussar, den lilla handen i din, den varma kinden mot ditt bröst, syskonkärlek med bara kramar och mamma & pappa tid (om än kort men så härligt).

Det viktigaste vi har är våra minnen och våra upplevelser, låt mig få bevara dem åt er och fånga de snabba ögonblicken som ni så gärna vill minnas.

Sommarfotografering

Det mjuka ljuset

Sverige är rätt fantastiskt, men också väldigt mörkt och galet kallt för det mesta. Även om jag älskar murriga koftor och att kramas under varma filtar så vill jag mest att även era barn ska njuta av sensommarsolen och springa på lätta fötter och lätta kläder över gräsängen. Under April, Maj & Juni samt Augusti, September & Oktober fångar vi det perfekta sensommarljuset, där ni och barnen får dansa, kramas och vissa hemligheter om glass.

Familjefotograferingar görs endast under begränsade månader och med begränsade tider per månad, så för att garantera din plats, missa inte att skicka in förfrågan och få en av de exklusiva platserna inbokade redan nu.

När du bokar din familjefotografering hos mig kommer jag finnas till hjälp från början till slut. Ni kommer få en förberedelseguide skickad med massvis av tips och trix, vad du kan förvänta dig under din fotografering och även styling tips för att få det där extra i dina bilder.

Jag skapar fotograferingar för familjer som älskar att vara nära, älskar att visa sina kärlek och att skapa vackra minnen tillsammans.

Vanliga Frågor

Det finns såklart mycket frågor inför er familjefotografering och här kommer några av de absolut vanligaste!

Ah, den eviga frågan associerad till fotograferings tillfällen. Er styling är en av de få saker som jag inte försöker ha för mycket åsikter kring, eftersom jag vill att ni ska få vara ni. Men det finns absolut några tips och trix jag kan ge er som jag vet gör sig absolut bäst på bild.

Inför er fotografering kommer ni få en detaljerad förberedelseguide där ni kommer få läsa om allt från vad ni kan förvänta er, hur ni förbereder er på bästa sätt och självklart stylingtips. 

Missa inte min klädguide som finns att ladda ner här under!

För att garantera er sol och vecka solnedgångar i era bilder bokar ni upp en hel vecka där er fotografering kommer kunna ske. När er fotografering närmar sig och vi kan se hur vädret kommer se ut under er inbokade vecka bokar vi in ert exakta datum, tid och plats. Det finns alltid tid för er att få de absolut bästa förutsättningarna i era bilder.

Oroa er inte, vem är egentligen trygg och van framför kameran? Jag har fotograferat väldigt, väldigt många familjer och planerar er fotografering väldigt noggrant innan för att garantera er de fantastiska bilderna. Ni kommer få hjälp från början till slut, jag finns där och visar, förklarar och berättar exakt vad ni ska göra och innan ni vet ordet av det kommer ni sitta i bilen på väg hem och undra varför ni ens varit nervösa från början.

Studion är främst framtagen för barn- och nyföddporträtt och därför väldigt begränsad för familjefotografering, på grund av detta erbjuder jag inte familjefotografering i studio.

Jag väljer alltid den bästa tid & platsen för att ni ska få de bästa förutsättningarna för era bilder, därför kommer exakt datum och tid bokas när det närmar sig er fotografering. Ni bokar därför upp en hel vecka och när det närmar sig hör jag av mig för att boka upp ert datum.

På utsatt datum ses vi för er fotografering, jag kommer guida er igenom fotograferingen och samtidigt fånga alla de detaljer och ögonblick som är alldeles speciella för er familj.

Dagen för fotograferingen är ni säkert spända och nervösa, men var bara lugn! Ert jobb är att komma dit och vara tillsammans, mitt jobb är att sköta resten och ge er fantastiska bilder som resultat.

Fotograferingsavgiften (1500:-) är den kostnaden som själva fotograferingstillfället kostar. Där till ingår så klart all planering, alla förberedelser, era noga planerade fotografering och all rekvisita och transport. Det garanterar er för ert fotograferingstillfälle och ger er möjlighet att själv kunna beställa de bildfiler som ni önskar i efterhand. Fotograferingsavgiften återbetalas ej vid utebliven fotografering.

Efter er fotografering kommer ni få all info på mejl tillsammans med ert galleri och priser för alla produkter och bildfiler. Först och främst kommer ni få en sneak-peek på socialamedier,  så håll utkik ca 2-5dagar efter er fotografering.

Efter ca 2-3 veckor kommer era bilder vara klara. Ni kommer då kunna lägga er beställning på bildfiler och produkter genom ert galleri, eller vid behov, boka ett möte om ni önskar beställa produkter där ni får se och känna på alla produkter och lägga er beställning med hjälp från början till slut.

Ladda ner min

Outfitguide

Något trevligt om att mamma alltid tar bilder på familjen men att det väldigt sällan tas bilder på hela familjen. Abor aut eum hitatem id quo beribus, sus eaquunda volorrum ni omnimaio. Icatibusani ut eum illanti untibus ipsundelenis enis ventore rersped isquis eum volendeleste conseribus dolore enienit pe molorenihil ipsapiciis ea etusa voluptassi sitas net atendigende venimpo rrorro corem et hit que pre cor atem exeri ipsam, ut autempo rentur sed ut aut faccum dolore officid quatat landae praepta tuscitatur rerum et qui cum adi tecerferum que conseque nonet dolore provid quam la doluptatiat laborrum doloressi quia sequoss imincidus andae endigniam faccus, si sed quiatem.

Familjefotografering

julklappstips!

Julklappstips!

När fick mamma vara med på bild senast?

Okej, jag vet att du antagligen redan vet vad du ska få i julklapp av familjen, om du som jag skickar extremt tydliga önskelistor med färdiga länkar på sms. 

Eller är du en av de få som får fantastiska överraskningar varje jul? Oavsett så kan du aldrig få för mycket av familjetid och vackra minnen. Speciellt där du finns med i bilderna. Som mamma är du, och kommer alltid förbi huvudperson i dina barns liv. Så varför syns det inte på bilderna?

Beställ din familjefotografering som julklapp och få en vackert inslagen present, redo att ge bort och en extra gåva efter er beställning.

Ni betalar endast fotograferingsavgiften vid bokning och bildfiler köps till i efterhand. Världens bästa present va?

Priser

& Paket

Fotograferingsavgift

1500,-

Betalas vid bokning

Bildpaket 1

5 st bildfiler

3000,-

Bildpaket 2

10 st bildfiler

5000,-

Bildpaket 3

20 st bildfiler

7000,-

Bildpaket 4

Samtliga bildfiler

9000,-

Vem är

Michaela Davholt?

Mitt namn är Michaela Davholt och jag är specialiserad barn och familjefotograf. 

Om det finns något som jag brinner för är det att spara och bevara barns olika milstolpar här i livet. Som mamma själv till två barn är jag fullt medveten om hur galet snabbt de växer och att vi till sist vill ha dessa bild er att minnas och se tillbaka på.

Vem vill inte minnas sin 7-månaders lyckliga stund när precis lärt sig sitta? Eller sin 3-månaders nyfikna blick och skrattande ögon. Eller den fantastiska stora 4, 5, 6, 7 åring som plötsligt blev alldeles vuxen.

Oavsett ålder brinner jag för att skapa och få dig att minnas varje barns unika och speciella personlighet.

Skicka en bokningsförfrågan om familjefotografering här!