Nyföddfotografering
Jag förevigar och skapar minnen så som din bebis aldrig kommer vara igen - alldeles ny.
Läs mer om bebis första veckor
Familjefotografering
Den bästa tiden är nu. Minns de busiga sommarkvällar, varma kramar och den viktigaste stunden
- Där ni alla är tillsammans.
Häng med på tokigheter!
Mitt första år
Under er bebis första år kommer ni få följa med på en alldeles fantastisk bergochdalbana av kärlek och känslor tillsammans med en otrolig utveckling. Minns alla de fantastiska stunder från de nyfikna 3 månader, den magiska sittande 6 månader och den stolta ettåringen. Låt inte dessa ögonblick gå dig förbi utan välj att stanna tiden för evigt.
Föreviga utvecklingen i bilder!
Föregående
Nästa

Vem är Michaela Davholt?

Mitt namn är Michaela Davholt och jag är specialiserad barn och familjefotograf. 

Om det finns något som jag brinner för är det att spara och bevara barns olika milstolpar här i livet. Som mamma själv till två barn är jag fullt medveten om hur galet snabbt de växer och att vi till sist vill ha dessa bild er att minnas och se tillbaka på.

Vem vill inte minnas sin 7-månaders lyckliga stund när precis lärt sig sitta? Eller sin 3-månaders nyfikna blick och skrattande ögon. Eller den fantastiska stora 4, 5, 6, 7 åring som plötsligt blev alldeles vuxen.

Oavsett ålder brinner jag för att skapa och få dig att minnas varje barns unika och speciella personlighet.

Put your faith in me

Välkommen in i Studion

När jag, 2017, beslutade mig för att fotografera nyfödda och bebisar i studio istället för hemma hos familjer startade jag i mitt enorma vardagsrum med fönster från golv till tak. Det behövs inte sägas många gånger att jag lärt mig mycket om hur utformningen av studion är enormt viktig för er upplevelse och er nya familjemedlems första fotografering.

Jag gick från att fota naturligt ljus till mina älskade blixtar som är den viktigaste delen i att kunna leverera vackra bilder med djup och underbara färger.

Och istället för att ha en maffig, öppen studio har jag lärt mig att bebisar & barn trivs på ett litet mindre område, med mamma & pappa bara ett andetag bort med allt vi behöver nära till hands för att skapa magiska bilder och en mysig upplevelse. Studion ger också alldeles perfekt värme under er fotografering för att er bebis ska trivas.

Studion är ett ombyggt garage med anpassning för i huvudsak nyfödd- och babyfotografering. Här finns en del för er att slappna av i samtidigt som ni har full uppsyn över ert lilla hjärta under hela fotograferingen, men också möjlighet att avnjuta en kopp kaffe.

Kontakta mig!