So Lovely

Nyföddworkshop

image2

Michaela Davholt

Fotograf So Lovely

2015 föddes min första son och jag var super pepp på att testa på min första nyföddfotografering! Inte visste jag att det skulle bli det mest svettiga jag lyckas utsätta mig och min, egentligen, för stora son för och något jag snabbt gav upp. 

Under åren har jag hela tiden dragits mot att vilja skapa magiska och fantastiska nyföddbilder på ett sätt som aldrig går att återskapa. Det vackra med nyföddfotografering är just det, att just denna nya stunden aldrig går att få igen och är läskigt snabb och försvinnande. 

Under 2017. gick jag min första hands-on workshop och har där efter kämpat och utbildad mig för att äntligen få de bilder och den kunskapen som krävs för att säkra, tryggt och harmoniskt gång på gång producera fantastiska minnen till nyblivna familjer i Skåne. 

Jag är tacksam och lycklig av att så många kör Skåne, och till och med utanför Skåne, runt för att besöka mig i min lilla, lilla studio. Där jag, en tvåbarnsmamma med livet, familjen och yrkesroller i full rullning, lyckas hitta möjligheter att få uppleva min dröm som nyföddfotograf. 

image1

Lär dig tryggt och säkert skapa
nyföddbilderna som du drömmer om

image1-1

Säkerhet & Posering

Säkerhet & Posering

Det viktigaste under en nyföddfotografering, för mig, är att alltid leverera trygghet, säkerhet och kunskap till nyblivna föräldrar. Under workshoppen kommer jag lära dig de grundläggande kunskaperna om den nyfödda lilla kunden där du även får möjlighet att återge trygghet till föräldrarna. Genom noga genomgång av de vanligaste poserna går jag noga igenom vad du ska tänka på för att bebisen ska trivas som bäst.

Wrapping

Wrapping

Övning ger färdighet och att leverera en perfekt wrap underlättar mina fotograferingar ENORMT! Jag kommer noga lära dig hur du säkert wrappar bebisen till trygghet och sömn. Och alla möjligheter till att fylla ett helt galleri endast med wrap.

Familj- och syskonbilder

Familj- och syskonbilder

De mest efterfrågade bilderna hos mig är absolut syskonbilder, och därefter familjebilder på hela nya familjen. Tänk att få vara den första som knäppen en bild på hela familjen samlad för första gången! Familjebilder är alltid min go-to, både i wrap och utan. Under workshoppen kommer jag visa er olika möjligheter till att planera fotograferingen utifrån era önskemål på familjeposering.

Ljussättning

Ljussättning

A och O för att mästra och vara i full kontroll över hur dina bilder blir. Jag har gått hur många workshops för att lära mig tipsen och trixen för att bemästra ljussättningen och därigenom veta exakt hur mina bilder kommer bli utifrån din ljussättning.

Vad som ingår

Fredagen 3 september
9.00-17.00

Genomgång av set-up och förberedelser 

Stylad Nyföddfotografering med modell

Posering och säkerhet

Ljussättning

Möjlighet att ställa frågor under hela tiden

Lunch & snacks

Personlig feedback av bilder tagna under workshopen

Möjlighet till att ta bilder under varje set-up 

early bird 6000:-

Gäller fram till 20/8

ordinarie pris 8000:-

image0-2

Först till kvarn