Nyfoddfotografering

i Höllviken

Du kommer få välja mellan noga utvald rekvisita från de största leverantörerna i världen. Jag väljer alltid rekvisita med stor omsorg och säkerhet kommer alltid i min första hand. Därför följer jag och min familj det allmänna vaccinationsprogrammet och jag har flertal utbildningar inom säker, trygg och anpassad nyföddposering.

Hos mig får du full service från början till slut och jag är glad att veta att du kommer få bilder och fantastiska produkter efter din session hos mig.

Ert mirakel är här!

Den finns ingen tid så kort och så magisk som den alldeles första tiden tillsammans med er nyfödda bebis. En tid lika mytomspunnen som enhörningar, och lika försvinnande snabb är detta den alldeles speciella tid som jag älskar att få förevigat för er under er nyföddfotografering. Att få vara den som tryggt och säkert levererar fantastiska bilder och minnen är för mig en stor ära.

När du bokar din nyföddfotografering hos mig kommer du få en noga detaljerad förberedelseguide som gör dig och din bebis alldeles redo för er första fotografering tillsammans. Vid varje nyföddfotografering erbjuds du noga och varierande rekvisita anpassat för din nyfödda bebis. 

Jag ser fram emot att skapa och föreviga er under er nyföddfotografering hos mig. 

Välkommen in i Studion

När jag, 2017, beslutade mig för att fotografera nyfödda och bebisar i studio istället för hemma hos familjer startade jag i mitt enorma vardagsrum med fönster från golv till tak. Det behövs inte sägas många gånger att jag lärt mig mycket om hur utformningen av studion är enormt viktig för er upplevelse och er nya familjemedlems första fotografering.

Jag gick från att fota naturligt ljus till mina älskade blixtar som är den viktigaste delen i att kunna leverera vackra bilder med djup och underbara färger.

Och istället för att ha en maffig, öppen studio har jag lärt mig att bebisar & barn trivs på ett litet mindre område, med mamma & pappa bara ett andetag bort med allt vi behöver nära till hands för att skapa magiska bilder och en mysig upplevelse. Studion ger också alldeles perfekt värme under er fotografering för att er bebis ska trivas.

Studion är ett ombyggt garage med anpassning för i huvudsak nyfödd- och babyfotografering. Här finns en del för er att slappna av i samtidigt som ni har full uppsyn över ert lilla hjärta under hela fotograferingen, men också möjlighet att avnjuta en kopp kaffe.

Vem är
Michaela Davholt?

Att tända min aromalampa och ladda upp med lavendel för att få er bebis känna lugn och sova tryggt är något jag gör inför varje nyföddfotografering. Jag tror på att våra sinnen påverkar oss och jag gör alltid mitt bästa för att ni ska få slappna av och kunna lite er tillbaka under er nyföddfotografering. Här finns alltid uppladdat med kaffe och fritt fram för er att känna er som hemma. 

Jag brinner för att skapa bilder och att ge er och ert barn en trygg och säker fotografering. Säkerhet är ingenting jag skojar om även om jag oftast är ganska skojig och lättsam. Jag älskar att fråga er om förlossningen och den första tiden hemma. Mitt första barn använde inte napp förrän han var 10 månader men min andra fick en ungefär i samma sekund som han kom ut. Jag tycker att alla känslor kring den första tiden är viktiga och lyssnar alltid på er som föräldrar när det kommer till ert barn. 

Nyfödda bebisar är verkligen min passion och alla är olika. De är alla verkligen fantastiska och jag är oerhört priviligerad att få äran att föreviga så många bebisars första dagar i livet.

Vanliga frågor

inför er nyföddfotografering!

Det finns såklart mycket frågor inför er fotografering och här kommer några av de absolut vanligaste!

När du bokar din nyföddfotografering skickar du in en förfrågan kring ert beräknade födelsedatum. Efter som det finns begränsade tider varje månad är det extra viktigt att du skickar in din förfrågan i god tid, jag rekommenderar under andra trimestern (v13-27) för att garantera er en tid för önskad nyföddfotografering. 

När ni bokar er nyföddfotografering  kommer ni boka in ert beräknade födelsedatum. Utifrån detta kommer jag hålla tider ledigt både innan och efter för att ni och er bebis ska få de absolut bästa förutsättningarna och möjligheter för fotografering  inom bebisens första 14 dagar. 

Eftersom er fotografering är betald i förskott kommer ni alltid garanteras en tid utifrån ert datum. 

Därför är det också viktigt att när bebisen äntligen är här, att ni hör av er till mig för att kunna boka in ert nya datum för nyföddfotograferingen. 

Den absolut vanligaste frågan oavsett vilken fotografering, och jag kan gladeligen meddelat att för just er nyföddfotografering kommer detta långt ner på listan av viktiga punkter. Här är det er nya bebis som står i centrum och för denna lilla stjärna har jag allt ni möjligtvis kan önska er inom nyföddrekvista. Och för er andra rekommenderar jag väldigt enkla och speciellt tunna kläder. Studion kommer bli varm och värmas upp så er minsta familjemedlem trivs som allra bäst för de där urgulliga bilderna på beanbag, detta är vid ungefär 28 grader. Överdelar är det enda du behöver tänka på eftersom jag fokuserar främst på att få med er från navel och uppåt, så du skulle kunna ha pyjamasbyxor om du vill (jag dömmer ingen, alla som har fött barn får ha på sig precis vad de vill i studion). Vill ni ha bilder mot svart bakgrund rekommenderar jag er att ta svarta kläder då detta blir galet fint tillsammans, förutom det får ni ha precis vad ni vill. 

Safety First! Min högsta prioritet under er nyföddfotografering är säkerhet först. Er ögonsten kommer alltid bli behandlad med den högsta säkerhet och trygghet. Med uppvärmd, anpassad studio, noga utvald rekvisita anpassad enbart för nyfödda och massvis med tid för matning och mys.

Innan, under & efter

Nu är det dags att få er i kalendern! Efter ni fyllt i bokningsförfrågan och valt vilken fotografering ni vill boka återkommer jag med lediga tider för er nyföddfotografering. När och om er tid & datum är ledig väljer ni vilket av paketen ni vill boka. Därefter betalar ni in beloppet på det nyföddpaket ni väljer och först efter er betalning är ni garanterade full service och tid för ert mirakel. 

När er tid närmar sig skickas den förberedande guiden ut till er per mejl.

I er förberedelse guide kommer ni få all information kring hur ni kan förbereda för dagen av er nyföddfotograferingen. Ni kommer också få möjligheten att lämna önskemål på färgval eller rekvisita, ju tidigare ni bokar och meddelar eventuella önskemål ju lättare är det för mig att tillgodose era önskemål.

Efter er fotografering kommer ni få ert galleri skickat till er utifrån det paket ni valt att boka. Galleriet tar ca 2-3 veckor att färdigställa efter er fotografering, men jag kommer gärna dela era bilder redan efter några dagar för att ni ska få se en liten glimt av ett mirakel redan några dagar efter er nyföddfotografering. Utifrån ett galleri kommer ni där kunna välja bildfiler och eventuella produkter som ni önskar beställa av er fotografering. Jag har möjligheten att erbjuda er fantastiska och hållbara produkter som ger era bilder ett alldeles fantastiskt liv. Alla produkter finns att se under er fotografering. 

Ta med detta till fotograferingen!

Våtservetter

Extra kläder till mamma / pappa

Extra blöjor

Snacks & Dricka

Mat

Priser

45606F15-C722-42BF-A7A3-2D78ABF4A4EF

kollektion

Wrapped mini

 

Minisession med 3 poseringar med wrap

Inkuderar en set-up med syskon och/eller familjebilder

Ett personligt online-galleri med fullt

bearbetade och redigerade bilder

20 bildfiler att beställa från

5 högupplösta bildfiler med print release

3500,-

8670484D-3EDE-44F9-8C9C-1E1BB475B587

kollektion

so lovely nyfödd

 

 

1-3 timmars full nyföddfotografering

Poserade poser med och utan wrap

Syskon och familjebilder är inkluderade

Ett personligt online-galleri med full bearbetade och redigerade bildfiler

upp till 40 bilder att beställa från

10 st högupplösta bildfiler med

print release

4300,-

Nyfoddfotograf-Hollviken-SoLovely-6-2

kollektion

beautiful newborn

1-3 timmar full nyföddfotografering

Poserade poser med både wrap och utan

Syskon och familjebilder är inkluderade

Ett personligt galleri med fullt bearbetade och redigerade bildfiler

Upp till 40 bilder att beställa från

Alla bilder i webbanpassat

15 högupplösta bildfiler med print release* som väljs efter er fotografering

6000,-

*Observera att alla bildfiler som är anpassade att användas för privat framkallning (print release) och separata produkter köps till efter er fotografering

Syskonkärlek

Syskon är alltid välkomna och jag väljer de poser som jag uppskattar att er är barn är trygg med. För syskon posering föredrar jag att ha minsta bebisen inlindad för att inte lägga för stor press vid storasyskonen. 

Utbildning & posering

För mig är det viktigaste att fånga och föreviga er nyfödda bebis i säkra och trygga poser. Vissa bebisar trivs extra bra i vissa poser och jag kommer alltid följa er bebis. Jag har väldigt många samt ständigt pågående utbildningar inom posering och säkerhet.

Säkerhet

Er bebis säkerhet är alltid min största prioritet. Både jag och min familj följer det allmänna vaccinationsprogrammet och följer alla tänkbara riktlinjer för Covid-19 och andra virus. 

Nyföddfotograferingens längd

Liksom varje ny bebis som jag träffar är olika varandra är också varje nyföddfotografering olika. Det är dessa små som bestämmer tempo och längd, men räkna gärna med 2-4 timmar för er nyföddfotografering. 

IMG_0181

Vem är

Michaela Davholt?

Först och främst – hej! Jag är så tacksam och det är alltid en fantastisk ära att få det fina förtroendet att föreviga er nya familjemedlem. 

Att fotografera nyfödda är det absolut bästa jag vet! Att få förtroendet gång, på gång av nyblivna föräldrar att noggrant och med största säkerhet posera och fotografera det alldeles nya livet är det största som finns! 

Jag är stolt att kunna titulera mig som professionellt utbildad nyföddfotograf och att all min kunskap är baserad på mängder av utbildningar och workshops med världens ledande fotografer inom nyföddfotografi. 

Jag ser så fram emot att träffa er och er nya familjemedlem! 

Skicka en bokningsförfrågan här!