To the world you are a mother

To your children you are the world

Att vara mamma är en resa, en gåva, ett kall och en ära. Det är en bergochdalbana av känslor och upplevelser som ni upplever tillsammans och skapar det mest speciella band. 

Min önskan är att föreviga er historia och era känslor och kärlek genom tidlösa porträtt och en fantastisk upplevelse som du med stolthet bevarar och visar upp i ert hem. 

Er personliga morsdagfotografering fokuserar på att ge dig en alldeles unik och speciell upplevelse från start till slut.

 
 

Hur går det till?

01

SoLovely-high-7

Bokning

Att föreviga det fantastiska bandet mellan mor och barn har ingen åldersgräns och kan göras under vilken period i livet som helst. Morsdagfotograferingen är en begränsad och limiterad session för endast en dag. 

På länken nedan bokar du tid för din fotografering.

02

SoLovely-high-27

Förberedelser

Det är dags att göra dig redo för en underbar mammaupplevelse, skräddarsydd just för dig! Du kommer få guidning från start inför er fotografering allt från planering av kläder, poser och oförglömligt helhetskoncept. Tillsammans förvandlar vi din vision till en fascinerande verklighet!

Kläder

Årets set-up för morsdagfotografering är vit. Jag rekommenderar skira, anpassade kläder som håller till temat. So Lovely studio erbjuder ett vackert urval av sidendraperingar och klänningar för vuxna som tillhandahålls för din session. 
När din session är reserverad kommer vi att föreslå hur du förbereder dig för din speciella dag och guidar dig genom att välja ut de perfekta familjestylingen.

Hår och make-up

För att du ska få en upplevelse värdig en mamma finns professionellt hår- och makeupartist att boka i samband med fotograferingen. Det rekommenderas för fantastiska porträtt och din personliga morsdagupplevelse, så att du kan luta dig tillbaka och koppla av innan din session börjar. 

03

SoLovely-high-22

fotograferingen

Även om detta är er första professionella fotograferingsupplevelse kommer jag se till att du känner dig avslappnad, vacker, bekväm och trygg framför kameran. 

Genom hela fotograferingen finns jag där och guidar dig och ditt barn genom poseringar, styling samtidigt som du får en upplevelse för livet.

04

Visa upp din konst

Efter er speciella fotograferingsupplevelse bjuds ni tillbaka till Slättarpsgård för en personligt anpassad visning. Du kommer få återse och återuppleva era fantastiska minnen och tillsammans kommer du kunna beställa exklusiva högkvalitativa tryck, konstalbum och elegant väggkonst för en personlig och unik presentation av dina vackraste minnen.

Endast under er personliga visning kommer du erbjudas speciellt framtagna priser och paket.

Vad ingår?

Fotograferingsförberedelser och guidning. 

Tillgång till kundgarderob och personlig styling

Möjlighet att lägga till hår och make-up till fördelaktigt pris

Anpassad fotograferingsupplevlse med So Lovely på Slättarpsgård

Professionell fotografering och retouch

Personlig visning med personliga erbjudande 

Nyfoddfotograf-Hollviken-SoLovely-Emelie-Walles-webb-3

alright, let’s do this now!

Dags att boka

Boka din lyxiga morsdagupplevelse med anpassad styling och fotografering som verkligen omfattar livets speciella ögonblick!

950:-

*Observera att inga bildfiler eller produkter ingår i priser

Hitta hit