Växthus

Minisession 2021

NYHET!

Minisession i växthuset

Äntligen kan jag presentera sommarens stora favorit, med möjlighet att boka en minisession! Boka in söndagen den 11/7 i kalendern, tiderna finner ni längre ner.

I en minisession ingår:

  • Två set-up varpå en innehåller fruktbad
  • Rekvisita och lån av kläder 
  • Ungefär 30 minuters fotografering
  • 3 högupplösta bildfiler 
  • Ett galleri med minst 10 bilder varifrån ni beställer era bilder 
  • Möjlighet att beställa prints och bildfiler efteråt 

1795:-

Vanliga Frågor

Det finns såklart mycket frågor inför er minisession och här kommer några av de absolut vanligaste!

Fotograferingen äger rum söndagen den 11/7. Lediga tider att boka är:

8.30-9.00

9.15-9.45

10.00-10.30

10.45-11.15

11.30-12.00

13.00-13.30

13.45-14.15

14.30-15.00

15.15-15.45

Fotograferingen äger rum på Klaras väg 28 i Höllviken

Genom att skicka in din förfrågan längst ner här på sidan och ange en eller två tider som ni har möjlighet att komma. Tiden är endast garanterad efter betalning och jag anpassar först till kvarn principen – vilket innebär att den som först skickat förfrågan gällande en viss tid OCH genomför betalning är garanterad tiden. 

För denna fotografring finns massvis med kläder och rekvisita för er mini att låna

Kläderna är noga utvalda för att passa till stupet

Det är inga problem om det regnar! Växthuset täcks med ett parasoll för bästa ljussättning vilket också skyddar mot regn. 

Vi extremt oväder finns möjlighet att skapa liknande fotografering i studion

Det är super viktigt att ni kommer i tid. Under en minisession är tiden noga planerad för att ni ska ha möjlighet att få ut så mycket som möjligt från fotograferingen samt att ert barn ska orka utan att bli överväldigad. 

Det är också viktigt att ni planerar er tid och att ert barn kommer utvilad och mätt inför fotograferingen. 

När ni anländer på er bokade tid (gärna fem minuter innan) är växthuset redo och ni börjar med att använda någon av de kläder jag valt till er. 

Vi startar med första set-upen och ganska snabbt därefter är det dags för fruktbadet som alltid är ett uppskattat moment. 

Meddela gärna eventuella allergier i samband med bokning för att jag ska ha möjlighet att förbereda er fotografering. 

Fotograferingen betalas i samband med bokning för att garantera er tid. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka oavsett anledning. 

Efter er fotografering kommer ni få all info på mejl tillsammans med ert galleri och priser för alla produkter och bildfiler. Först och främst kommer ni få en sneak-peek på socialamedier,  så håll utkik ca 2-5dagar efter er fotografering.

Efter ca 1-2 veckor kommer era bilder vara klara. Ni kommer då kunna lägga er beställning på bildfiler och produkter genom ert galleri, eller vid behov, boka ett möte om ni önskar beställa produkter där ni får se och känna på alla produkter och lägga er beställning med hjälp från början till slut.

Vem är

Michaela Davholt?

Mitt namn är Michaela Davholt och jag är specialiserad barn och familjefotograf. 

Om det finns något som jag brinner för är det att spara och bevara barns olika milstolpar här i livet. Som mamma själv till två barn är jag fullt medveten om hur galet snabbt de växer och att vi till sist vill ha dessa bild er att minnas och se tillbaka på.

Vem vill inte minnas sin 7-månaders lyckliga stund när precis lärt sig sitta? Eller sin 3-månaders nyfikna blick och skrattande ögon. Eller den fantastiska stora 4, 5, 6, 7 åring som plötsligt blev alldeles vuxen.

Oavsett ålder brinner jag för att skapa och få dig att minnas varje barns unika och speciella personlighet.

Skicka en bokningsförfrågan om minisession här!