Där stora dagar blir stora minnen 

Välkommen in i en värld…

…Full av lycka, kärlek, ett virrvarr av beslut och funderingar. Välkommen in att hoppa rakt in i den här underbara stunden som är er bröllopsdag. DEN dagen som alla beslut, tankar, idéer och pirr äntligen har landat i att bli en av de dagar som du aldrig vill ska ta slut. Men som du vill minnas för alltid. 

Jag heter Michaela och kommer följa er igenom denna krokiga resa och vara den trygga hand som kommer leverera era minnen. Detaljer och ögonblick är min grej och jag kommer fånga de makalösa fyrverkerierna av känslor och de mysiga ögonblicken som genomsyrar hela ert bröllop. Från början till slut. 

Publicerad i

Låt oss spara de viktigaste stunder

din bröllopsdag är en av de största dagarna, så låt oss tillsammans skapa den mest minnesvärda dagen för er. Att vara er bröllopsfotograf är det finaste och viktigaste för mig. Att få vara den som är med er från första början till absoluta slutet. Det finns inte någon annan som kommer vara så nära och så närvarande er som jag under er bröllopsdag. 

Det börjar med ett klick

Därför ses, och hörs vi innan

 

69545262_10162483955625624_7814866258347687936_n

Att tänka inför er bröllopsdag

Inför ert bröllop kommer ni behöva komma i kontakt med massvis av leverantörer och specialister. Och att börja luska i det kan kännas övermäktigt. Det finns ett fåtal aktörer som du behöver kolla med först, de som bara kan vara på en plats i taget. Efter lokal är därför fotograf en av de viktigaste att hitta rätt, att hitta någon att trivas med och att hitta den som är ledig för ert datum. 

Som er bröllopsfotograf kommer vi spendera väldigt mycket tid ihop. Förutom att jag kommer leverera bilder så är jag härlig att hänga med i 8 timmar. 
Innan er bröllopsdag kommer vi hinna ses eller höras en del gånger. Men för att veta om ni hittat rätt så ses, eller hörs vi, i samband med er förfrågan innan bokningen. 

Som allt i världen av bröllop kan du själv bestämma hur mycket och hur lång tid du vill att jag förevigar för er. För att kunna garantera att du får exakt alla de stunder och ögonblick anpassar jag varje bröllopsfotografering utefter era behov och önskemål. 

Vid er förfrågan och ert första möte går vi tillsammans igenom era funderingar och planer för vilka stunder som är viktiga för er. Är det den mysiga och pirriga stunden vid förberedelserna? Är det den magiska solnedgången i golden hour? Är det de fantastiska bilderna på festen där alla slappnat av? 

När ni skickat in er förfrågan återkommer jag så snabbt jag kan med ett telefonsamtal. Vi kommer då boka in vårt första möte, som ingår helt kostnadsfritt. Vid bokning ingår sedan alla bildfiler i högupplöst format. Vilket innebär att de är anpassade för er att kunna framkalla och posta på sociala medier. Det ingår också konsultationsmöte, och beroende på antal timmar ni önskar boka ingår det fler eller färre. Ju fler timmar, ju fler möten. 
Du kommer få full support från första stund tills du står med dina fantastiska minnen i handen. Vi erbjuder dessutom handgjorde och kvalitativa album för dig som vill ta hand om dina bilder lite extra. 

Let’s do this