Det är dags att stanna tiden

Och skapa minnen värda att minnas

Bilder som får dig att känna

Hos So Lovely stannar vi tiden och skapar tidlösa och högkvalitativa bilder för dig och din familj att njuta av och se tillbaka på i generationer. 

Genom att du bokar din nyföddfotografering hos So Lovely får du garanterat en lugn och harmonisk upplevelse med minnen av den första stunden som familj tillsammans. 

Under din nyföddfotografering får du garanterat bilder och minnen där er närhet, trygghet och första stund som familj tillsammans är i centrum. Med hjälp av enorm erfarenhet får du alltid en trygg upplevelse där ditt barns trygghet och mående är i centrum. 

Michaela är publicerad i internationella tidskrifter kring sitt arbete som nyföddfotograf och har genomgått år av utbildningar och säkerhet kring den nyfödda tiden. Med en förskollärar- och specialpedagogisk utbildning i grund, tillsammans med tre egna barn kommer du mötas av en säker och trygghet av både syskon och nya familjemedlemmar. 

När jag tittar på bilderna så känner jag att den stora kärlek som jag känner för min son, genomsyras i porträtten av honom. Jag känner verkligen att jag valde rätt fotograf för ändamålet att föreviga, inte bara honom, utan även min kärlek för min son.

Så om du....

Vill få en lugn och mysig stund tillsammans med ert nyfödda barn. Och samtidigt skapa högkvalitativa bilder och framkallningar som du och din familj kommer njuta av i generationer. 

Värderar du er tid tillsammans och vill få en stressfri och guidad upplevelse från början till slut där du och din familj är i centrum. 

Vill kunna stanna upp i vardagens brus, njuta tillsammans och uppleva en fantastisk och härlig stund där ni får umgås och skapa minnen. 

Den första tiden tillsammans är försvinnande kort, underbar och omtumlande. Det har aldrig varit viktigare att fånga och spara era viktigaste ögonblick tillsammans som under er första stund tillsammans.
När du bokar din nyföddfotografering hos So Lovely behöver du inte fundera på detaljer, som kläder, plats eller tid – jag kommer finnas från första start och guida er och ge er en harmonisk upplevelse från första stund.

Studion är välförberedd och anpassad för er nya familjemedlem att i trygghet komma till ro och njuta av er första fotografering tillsammans. Ni kan med trygghet luta er tillbaka i soffan och låta mig fotografera er bebis.

Att skapa era personliga minnen ska vara lätt och därför finns all rekvisita, kläder och behagligheter nära till hands under er nyföddfotografering. 

Hur går det till?

Det viktigaste du kan göra för att garantera dig och ditt barns nyföddbilder är att skicka in en förfrågan. Så fort er förfrågan är inskickad är det bara för dig att luta dig tillbaka så återkopplar vi så fort vi kan. 

Vi kommer tillsammans ta fram anpassade datum utifrån ert beräknade förlossningsdag och när er bebis sedan är här bokar vi in er garanterade fotograferingstid.

Er fotografering är en speciell stund och er tid är den viktigaste för mig. Du kommer därför få en guidad fotograferingsupplevelse från början till slut där du får en personligt framtagen upplevelse. Er fotografering planeras individuellt under er konsultation inför fotograferingen där era preferenser är fokus.

När ni i lugn och ro kommit hem från förlossningen, förhoppningsvis hunnit landa och fått några dagar med obegränsat av mys är det dags att föreviga er bebis. Rekommenderat är att vi fotograferar när bebisen är mellan 7-16 dagar vilket blir garanterat genom att ni hör av er när er bebis har kommit. 

Ni kommer vara väl förberedda och ha fått massvis med förberedande information inför er fotografering. Det enda ni behöver tänka på att packa med är er själva och er bebis. Allt annat finns till ert förfogande. 

 

Ungefär 2-4 veckor efter er fotografering är det dags för den bästa delen. Att sy ihop alla de förberedande mejlen till den magiska slutprodukten – era minnen i en fantastisk fysisk minnesprodukt. Vi bokar in er konsultation som tar plats i studion. Ni kommer få se era bilder i ett fantastiskt mysigt bildspel. Det finns massvis med noga utvalda och vackert designade produkter som ni kommer kunna ta hem och se tillbaka på er upplevde varje dag.

white oval gold vertical

alright, let’s do this now!

Dags att skapa minnen!