Jag fotograferar din bebis så som du aldrig kommer uppleva igen

alldeles ny

Att få barn kan vara överväldigande, din nyföddfotografering ska inte vara det. Mitt mål är att ge dig en trygg och harmonisk upplevelse från start. Studion som ligger i Rängs Sand är anpassad för att ge ditt barn den absolut tryggaste och säkraste nyföddfotografering med dig och din familj i fokus. Här finns möjlighet till att ta en kopp kaffe medan du har full översikt över din bebis. För syskon finns både lekplats och studsmatta nära till hands för springiga ben.  

Missade du boka din nyföddfotografering när din bebis var under en månad? Innan fara – det är aldrig för sent att boka din fotografering hos So Lovely. Jag erbjuder även fotografering för äldre bebisar mellan 1-6 månader med begränsade platser per månad. Samt studioporträtt för barn och bebisar från 6 månader och uppåt i studio med syskon och föräldrar

Du kommer ha full tillgång till samtliga nyföddrekvisia och kundgarderob för både familj, syskon och bebis. All rekvisita, kläder och accessoarer finns tillgängliga, för både stora och små detaljer spelar roll för att kunna skapa tidlösa och underbar upplevelse för er att njuta av flera år framöver. 

Välkommen till studion

Där magi händer

Mer om studion

Min mysiga hemma-studio är belägen i Rängs Sand, ett nybyggt område som tillhör Höllviken. Studion är speciellt anpassad för att de allra minsta ska trivas som allra bäst, med en sittdel för dig att slappna av i medan du har full uppsikt över din bebis. 

För syskon och större barn finns både lekplats och studsmatta att använda när det kryper i benen. Höllviken, som ligger bara ett stenkast bort, erbjuder ett fantastiska utbud av lunch-restauranger och shopping som jag varmt kan rekommendera för partner, syskon och/eller mor-och farföräldrar att ta en liten tur. 

Studion ligger i en separat del från hemmet med gratis parkeringsmöjligheter på uppfarten eller närliggande parkeringsplats. 

Viktigt att veta

Säkerhet kring dig och ditt barn är min största prioritet och alla familjemedlemmar följer det allmänna vaccinprogrammet och följer rekommendationerna kring covid och andra säsongssjukdomar.

Jag har lagt år på att ta in noga utvald och anpassad rekvisita som endast är avsett för just din nyfödda bebis. 

I studion hittar du också ett litet urval av de fantastiska produkter för dig att se, känna och klämma på för att börja föreställa dig hur dina minnen ska förevigas och visas. 

Jag innehar år av träning och utbildning inom säkerhet och posering från de absolut största fotografer i världen inom området. Jag kan absolut garantera att din bebis alltid är i trygga händer så fort du sätter foten innan för studion.

SoLovely-high-2

alright, let’s do this now!