Smash the Cake

Smash the cake

med bad

Smash the cake

Tänk att få fira den allra första födelsedagen - och minnas den för alltid

Att få skapa och fira den allra första födelsedagen tillsammans är det absolut mest speciella jag vet. Tro mig! Jag vet vad den där första födelsedagen betyder, och och vet vad det där första året har gett er. 

Som mamma till två barn vet jag hur snabbt den allra första tiden går, och för mig finns det ingen tid i världen som är mer värdefull och mer värd att fira med en riktig pang-fest  som det första året.

Er smash the cake bjuder på fantastiska bilder där vi startar med klassiska porträtt, firar med en helt underbar specialdesignad tårta och avslutar med det roligaste – badet! 

 

Vanliga Frågor

Det finns såklart mycket frågor inför er smash the cake fotografering och här kommer några av de absolut vanligaste!

Åh, först och främst! Yeey för att jag får fånga och bevara detta fantastiska minne för er och er bebis! 

En shash the cake ör en alldeles underbar fotografering där vi startar med klassiska och tidlösa porträtt. Vi firar med en fantastisk specialdesignad tårta just för er lilla ettåring och avsluta fotograferingen med den stora favoriten – badet. 

All rekvisita och förberedelse är inkluderat i bokningen och det enda ni behöver fokusera på är att komma till studion, redo för kalas. 

All rekvisita inklusive tårta och alla andra finheter ingår i er bokning och specialdesignas inför varje smash the cake. Det enda ni egentligen behöver ha med er är om ni önskar ta någon bild med ett favoritplagg eller gosedjur som betyder extra mycket. Och mysiga extrakläder att ta på efteråt. 

Lätt som en plätt! Ni skickar in en bokningsförfrågan här nedan och så återkommer jag med lediga tider. Tänk på att tiderna går fort och är begränsade för varje månad, så det är aldrig för tidigt att boka in er ettårsfotografering! 

Studion där kalaset sker ligger i Rängs Sand utanför Höllviken. Det är ett ombyggd garage med precis allt som behövs för att er bebis ska trivas under er fotografering

Fotograferingsavgiften är totalbeloppet av det paket du väljer att boka. Detta garanterar er tid, samt alla förberedelser inklusive all rekvisita. Eftersom du även betalat bokningsvagiften är du garanterad ombokning vid sjukdom, dock utefter ledigatider och kan inte garanteras inom den önskade tiden. 

Efter er fotografering kommer ni få all info på mejl tillsammans med ert galleri och priser för alla produkter och bildfiler. Först och främst kommer ni få en sneak-peek på socialamedier,  så håll utkik ca 2-5dagar efter er fotografering.

Efter ca 2-3 veckor kommer era bilder vara klara. Ni kommer då kunna lägga er beställning på bildfiler och produkter genom ert galleri, eller vid behov, boka ett möte om ni önskar beställa produkter där ni får se och känna på alla produkter och lägga er beställning med hjälp från början till slut.

Priser

& kollektioner

Kollektion 1

Upp till 1-2 timmars studio tid

Ingår klassiska porträtt, tårtfotografering och 

avslutande bad 

Inklusive tårta och all rekvisita  

Ett personligt galleri med fullt bearbetade och redigerade bildfiler att välja från 

Upp till 40 redigerade bildfiler i ett galleri för beställning 

10 högupplösta bildfiler med print release* 

5300,-

Kollektion 2

 

Upp till 1-2 timmars studio tid

Ingår klassiska porträtt, tårtfotografering och 

avslutande bad 

Inklusive tårta och all rekvisita

Alla bilder från fotograferingen ingår anpassade för webben och sociala medier

Ett personligt galleri med fullt bearbetade och redigerade bildfiler att välja från 

Upp till 40 redigerade bildfiler i ett galleri för beställning 

15 högupplösta bildfiler med print release* 

8000,-

Vem är

Michaela Davholt?

Mitt namn är Michaela Davholt och jag är specialiserad barn och familjefotograf. 

Om det finns något som jag brinner för är det att spara och bevara barns olika milstolpar här i livet. Som mamma själv till två barn är jag fullt medveten om hur galet snabbt de växer och att vi till sist vill ha dessa bild er att minnas och se tillbaka på.

Vem vill inte minnas sin 7-månaders lyckliga stund när precis lärt sig sitta? Eller sin 3-månaders nyfikna blick och skrattande ögon. Eller den fantastiska stora 4, 5, 6, 7 åring som plötsligt blev alldeles vuxen.

Oavsett ålder brinner jag för att skapa och få dig att minnas varje barns unika och speciella personlighet.

Skicka en bokningsförfrågan om smash the cake här!