hitta svaren på de

Vanligaste frågorna

De mest ställda frågorna

Den mysiga hemma-studion är belägen i ett område som heter Rängs Sand. Det tillhör Höllviken och ligger ca 30 minuter från Malmö. Studion har en egen ingång och är separerad från huset.

Hos mig kan du boka och föreviga dina minnen från första graviditeten tills familjen växer och barnen flyttar ut. Jag är enormt glad att kunna erbjuda kvalitativa upplevelser och fotograferingar genom livet. Och att få äran att följa så många familjer genom era stora ögonblick är en stor glädje för mig. Jag erbjuder nyföddfotografering i den anpassa studion och speciellt anpassade fotograferingar för barn upp till ett år med smash the cake. Du kan också boka porträttsessioner för alla åldrar och de efterlängtade familjefotograferingarna utomhus varje år. Vid enstaka tillfällen erbjuder jag bröllopsfotografering.

En studiofotorafering kan variera I tid från 1-3 timmar och är helt styrd av bebisens mående och humör. Det finns aldrig någon stress utan alla studiofotograferingar är planerade att kunna följa och möta alla barn och bebisar. Jag erbjuder familj och syskonbilder i enstaka paket. Dessa poser adderar extra tid till fotograferingen och är beroende på hur samarbetsvilliga bebis och syskon är. 

Familjefotograferingar planeras utifrån era önskemål och du erbjuds noga utvalda platser som är helt beroende av solen och ljuset för att få det alldeles extra i bilderna. För familjefotograferingar bokas ni in en vecka för att kunna garantera de bästa förutsättningarna för er upplevelse och era bilder. Under denna veckan behöver ni vara tillgängliga för er fotografering.

Det absolut bästa med er skräddarsydda fotograferingsupplevelse är att kunna bevara era minnen på väggen och varje dag kunna mötas av era lyckligaste minnen.  Det är magiskt att se det färdiga resultatet I fantastiska framkallningar och jag älskar att följa er genom processen från bokning till att slutligen få njuta av era minnen tillsammans i ert hem och efter er fotografering bjuds ni in för att kunna knyta ihop säcken. Du beställer endast de bilderna du vill ha och älskar. Du får se alla produkter och tillsammans hittar vi de produkter och alternativ som passar dig, ditt hem och din familj som bäst. Det finns inget köpkrav utan du väljer helt vilka bilder och minnen som du vill bevara för alltid. 

Mer om processen

01

Kom in i kalendern

IMG_1233

Bokning

Det absolut viktigaste är att vi får in dig i kalendern. Under vissa perioder är tiderna väldigt begränsade och det är därför viktigt att vi får in din bokning i tid. 

För gravidfotografering i studio rekommenderar jag att boka senaste v20. Rekommenderat att genomföra fotograferingen i v30-35 när magen sjunkit lite. Men varje graviditet är individuell och varje fotografering anpassas efter dig och ditt mående. 

För nyföddfotografering rekommenderas att boka minst 3 månader i förväg. Eftersom bebisar oftast väljer själv när de är redo anpassar vi tiden utefter dig och din bebis. När du bokar garanteras du tid oavsett när bebisen väljer att komma och därför bokas också tiderna för nyföddfotografering upp snabbt. Var därför ute i god tid och garantera att föreviga er första tid tillsammans. 

För barnfotografering i studio finns möjlighet att boka med kortare varsel då tiden för denna fotografering är fler. Har du en sexmånaders som precis lärt sig sitta och kan inte vara utan att föreviga denna speciella stund. Släng i väg ett mejl så gör jag allt för att snabbt kunna boka in dig och ditt barn. 

För familjefotografering bokas dessa tider i regel upp tidigt på året och har du en speciell önskemål på tidpunkt eller en speciell önskan på miljö (vallmo, raps, strand) rekommenderar jag dig att boka in så fort som möjligt. Säsongen för utomhusfotografering startar från maj och stolar i oktober med begränsade tider varje månad. 

 

02

Förberedelserna

SoLovely-webb-34-2

Förbered dig för din fotografering

Det finns inget bättre än bra förberedelser och du kommer få så mycket förberedande information att du känner dig helt lugn när dagen för er fotografering är här. Mitt mål är att du ska känna dig trygg, säker och lugn inför er fotografering. För att få den bästa upplevelsen tror jag på att känna tillit och förtroende för vad som kommer hända. 

Det kommer inga överraskningar – det är mitt mål och om du har några funderingar finns jag alltid ett telefonsamtal eller ett mejl bort. 

03

SMALL-PERFECT-MIX

Er upplevelse

Er skräddarsydda upplevelse

Alla familjer är olika, alla hem är olika och alla behov är olika. Det viktigaste för mig är att ni får en personlig upplevelse från första kontakt. Jag vill att era bilder ska representera er och att ni ska komma hem varje dag med lyckliga minnen på väggen. Alla produkter är noga utvalda för att du ska kunna spara ert minnen och skicka vidare till dina barn och barnbarn. 

mer specifika funderingar

Studio

När du bokar din nyföddfotografering hos So Lovely så garanteras du en tid inom de rekommenderade 14 dagarna för er fotografering. När ni bokar så anger ni ert beräknade förlossningsdatum, och jag kommer sedan hålla lediga tider för er både innan och efter ert datum. Detta innebär att ert datum endast är preliminärt och när er bebis sedan är här bokar vi in er tid. 

För er och er bebis säkerhet bokar jag alltid om vid något symptom. Jag fotograferar inte heller om något av mina barn är sjuka eller uppvisar några symptom. 

Vid sjukdom garanteras du två ombokningar som måste meddelas minst 24h i förväg. Uteblivandeavgift* ska tas ut när kund utan giltigt skäl uteblir från ett planerat besök och inte lämnat återbud minst 24 timmar före besöket. 

*Uteblivande avgift innefattar bokningsavgiften som betalas i samband med bokning

För er nyfödda bebis har jag all rekvisita och detaljer som behövs och ni behöver inte tänka på en enda sak. För mamma & pappa föredrar jag enfärgade t-shirts/blusar eftersom det är ert lilla nytillskott som kommer vara i centrum. 

För syskon rekommenderar jag enfärgade t-shirts utan tryck. Och för de modiga är hud-mot-hud en alldeles speciell upplevelse som ger en extra dimension i bilderna. 

utomhus

För att kunna garantera de absolut bästa förutsättningarna varje gång bokas du och din familj in under en specifik vecka. Under denna veckan behöver båda ni och jag vara tillgängliga varje dag för att få de bästa förutsättningarna. 

Jag är så glad för denna frågan eftersom både du och jag förstår att kläder och val av detaljer spelar roll. Jag vill att du ska känna dig bekväm framför kameran och att du ska bli mållös när du ser bilderna på dig själv efteråt. Inför er fotografering så hjälper jag er med att ta fram förslag på klädkombinationer för att få en helhet och samhörighet i bilderna för er som familj. Det finns också möjlighet att låna kläder, klänningar och detaljer från kundgarderoben som hjälper till att knyta ihop er allihopa. Tveka inte att höra av dig och bomba med frågor och funderingar kring kläder – jag älskar det och jag älskar att se det färdiga resultatet av perfekt kombinerade kläder och detaljer.