Workshop & mentorskap

Nyföddworkshop & mentorskap
hos
fotograf So Lovely 2022-2023

En nyföddworkshop hos So Lovely är ditt nästa steg i att bli mer trygg och säker i ditt arbete som professionell nyföddfotograf. Oavsett om du behöver börja från grunden i att bygga upp ljussättning, inställningar och posering eller behöver få mer frekvent och uppdaterat arbetsflow är detta workshopen för dig.

Workshoppen täcker studio ljussättning som är den viktigaste kunskapen för att du ska kunna skapa de bilder du drömmer om. Vi kommer också gå igenom alla inställningarna, posering, hur du kan skapa ett galleri med wrap-tekniker, beanbag-posering, syskon- och familjebilder. 

Det absolut viktigaste av allt är säkerhet vid posering, något som jag är extremt noggrann med och är den största anledningen till varför du inte ska fotografera nyfödda utan säker utbildning. Vi kommer ta in riktiga, härliga nyfödda bebisar – inga dockor utan du kommer få se hur jag hanterar helt nya bebisar – med allt vad det innebär 🙈

Glöm inte ta med kameran, för här finns också möjlighet till att testa och öva på vinklar som gör super mycket i bilderna. 

Vi kommer också hinna gå igenom redigering, där du kommer kunna ställa alla möjliga frågor och funderingar – alla hemligheter delas 😉 

Du kommer få använda bilderna som är tagna under workshopen.

Max antal deltagare är 6, för mindre och mer exklusiv utbildning, kika in mentorskap  som hålls i min studio. 

9:00 Välkomna!

9:30-12:00 beanbag workflow

12:00-13:30 Lunch och redigering

13:30-16:30 Wrapping, syskon och familjebilder

Vad som ingår:
Lunch, snacks and dryck 
Fortsatt support via privat Facebook-grupp, samt coachning och bildkritik efteråt.

Du ansvarar själv för transport och eventuellt boende. 

Familjeworkshop

Yeeey, du läste rätt! Jag har äntligen fått tummen ur och börjat planeringen av efterlängtade workshop för familjefotograferingar. 
Familjefotograferingar är verkligen min BÄSTA och mest bokade fotografering, där folk till och med står i kö för att få en plats. Helt galet – jag vet! 
 
Vad som är ännu värre egentligen är att jag hade panik förr och valde faktiskt att inte ta några familjebokningar under en tid. Detta för att jag kände att jag inte hade kontroll, jag fick inte till de bilderna som jag önskar och jag levererade inte samma höga kvalitet oavsett familj, styling eller plats. 
 
Efter år av planering och mod valde jag att öppna upp bokningen och vilken succé! 
 
Med det sagt vet jag exakt vad som krävs för att kunna leverera samma höga kvalitet, att välja ut platser och hur du formulerar dig för att kunna guida kunderna mot en upplevelse som du tryggt och säkert är nöjd med – VARJE GÅNG. 
 
 
Vi kommer samlas ett gäng grymma tjejer för att kunna skapa magiska, magiska bilder! Ni kommer få önska plats, eller önska scen (hav eller land).
 
Vi äter tillsammans, vi kör tillsammans, vi fotar tillsammans, vi redigerar tillsammans – we ride together, we die together. Typ. Det blir mycket häng tillsammans.
 
VAD INGÅR?
MAAAT no hangry manners. 
Fotomöjligheter på utvalda platser och med härliga familjer så ta med kameran. 
PDF-mallar med mejl och förberedelser som jag skickar ut för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för varje fotografering 
Merch – Im a sucker for merch 
Inställningar, genomgång, redigering 
 
PRISER OCH TIDER UPPDATERAS INOM KORT