Gravidfotografering i Höllviken

Gravidfotografering

i Höllviken

Gravidfotografering

Föreviga magen!

Det finns liksom inte tillräckligt många klichéer och uttryck för att beskriva allt du kan få gå igenom som gravid. Att vara gravid är både härligt, läskigt, tufft och alldeles underbart! Därför väljer jag att anpassa din gravidfotografering utefter dig, och din nya familj. Du är värd det absolut bästa och jag gör alltid mitt allt för att göra din gravidfotografering så personlig och naturlig som möjligt.


Du kan välja att lägga din gravidfotografering utomhus med den magiska naturen som kuliss, eller smakfulla och klassiska porträtt i studio och jag erbjuder även lifestyle hemma hos er för personliga minnen. Inför er gravidfotografering kommer ni få en noga detaljerad förberedelseguide med all information kring kläder och styling, tid & platser för er gravidfotografering.

Jag ser fram emot att skapa och påbörja din personliga gravidfotografering.

Jag är också mamma..

Att ha fått möjligheten att gå igenom två helt olika graviditeter har gjort att jag brinner för att skapa din alldeles individuella gravidfotografering. Oavsett vilken av graviditeterna jag minns tillbaka på, vet jag inte hur många gånger jag bläddrar tillbaka, njuter och minns i bilderna som vi tagit.

Känslan av att få känna sparkarna genom magen, eller hickan om nätterna eller även foglossningen i varje steg är det en försvinnande snabb period som vi sällan eller aldrig kommer få uppleva igen. Och avsett tyngden de sista dagarna är det som magi försvunnet när ni äntligen får ert mirakel på bröstet, och kvar finns era bilder från er gravidfotografering.

fotograf Linn Andersson – Linnsej

Vi är inte vana vid att fotograferas

Tro mig, jag förstår er känsla. Att stå framför kameran och känna sig obekväm är absolut det värsta som finns, och alla andra ser så avslappnade ut. Men jag lovar er, jag kommer hjälpa er från absolut första sekund tills ni sätter er i bilen igen och är på väg hem, nöjda och glada för att det inte alls var speciellt jobbigt och pinsamt. Jag är absolut inte en fotograf som lämnar er åt slumpen utan jag har noga planerat er fotografering i förväg för att kunna ge er exakt de bilderna som ni önskar. Och med lite trix, stöd och min övertydlighet i att behöva visa allting jag förklarar lovar jag att detta kommer gå toppen. Jag är ändå utbildad inom pedagogik, som jag med glädje använder mig av i alla lägen jag kan.

Vanliga Frågor

Det finns såklart mycket frågor inför er gravidfotografering och här kommer några av de absolut vanligaste!

Det är aldrig för tidigt att boka er gravidfotografering. För att kunna erbjuda er full service och att ha möjlighet att göra er gravidfotografering personlig finns endast ett fåtal lediga tider varje månad. Fotograferingen görs med fördel mellan v27-35.

Nu är det dags att få er i kalendern! Efter ni fyllt i bokningsförfrågan och valt vilken fotografering ni vill boka återkommer jag med lediga tider för er gravidfotografering. När och om er tid & datum är ledig väljer ni vilket av paketen ni vill boka. Därefter betalar ni in beloppet på det paket ni väljer och först efter er betalning är ni garanterade full service och tid för er graviditet.
När er tid närmar sig skickas den förberedande guiden ut till er per mejl.

Fotograferingsavgiften (1500:-) är den kostnaden som själva fotograferingstillfället kostar. Där till ingår så klart all planering, alla förberedelser, era noga planerade fotografering och all rekvisita och transport. Det garanterar er för ert fotograferingstillfälle och ger er möjlighet att själv kunna beställa de bildfiler som ni önskar i efterhand. Fotograferingsavgiften återbetalas ej vid utebliven fotografering.

Efter er fotografering kommer ni få ert galleri skickat till er utifrån det paket ni valt att boka. Galleriet tar ca 2-3 veckor att färdigställa efter er fotografering, men jag kommer gärna dela era bilder redan efter några dagar för att ni ska få se en liten glimt av er fotografering redan några dagar efter er gravidfotograferingen. Utifrån ett galleri kommer ni där kunna välja bildfiler och eventuella produkter som ni önskar beställa av er fotografering. Jag har möjligheten att erbjuda er fantastiska och hållbara produkter som ger era bilder ett alldeles fantastiskt liv. Alla produkter finns att se under er fotografering.

För er gravidfotografering har jag några klänningar som är möjligt att låna under fotograferingen. Jag har full förståelse för hur svårt det är att köpa hem helt nya kläder som kanske inte är så användbara för er fotografering. Ni har därför möjlighet att låna kläder för att få en extra wow- känsla i era bilder. Kläderna som finns att låna är anpassade för gravida och för att skapa en speciell känsla i era bilder, klänningar med flow och som framhäver magen och smickrar för väldigt mycket.

Ni kommer också få en detaljerad förberedelseguide med tips på styling. Missa inte att ladda ner min outfitguide för tips och trix.

Eftersom ni är de få som hunnit boka er gravidfotografering ser jag till att det finns möjlighet till ombokning och lediga tider för att kunna få de bästa förutsättningarna i era bilder. Det är extremt viktigt att ni får just de förutsättningarna som krävs och är anledningen till att platserna varje månad är få.

Jag erbjuder klassiska porträtt för gravidfotografering i studio. Studion är i första hand anpassad för nyföddfotografering och är därför begränsad för större sällskap och familjer.

Inför din fotografering kommer du få noga och detaljerad information kring hur du kan förbereda dig. Varje gravidfotografering är unik och jag kommer anpassa den utifrån er och era önskemål.

Priser

& Paket

Fotograferingsavgift

1500,-

Betalas vid bokning

Bildpaket 1

5 st bildfiler

3000,-

Bildpaket 2

10 st bildfiler

5000,-

Bildpaket 3

20 st bildfiler

7000,-

Bildpaket 4

Samtliga bildfiler

9000,-

Priser på förstoringar, album och framkallningar hittar ni här

Skicka en bokningsförfrågan om gravidfotografering här!