Det är dags

för årets populäraste event

SoLovely-webb-2

Du får klart alla årets julklappar och en stund att minnas

Porträttfotograferingen ger dig en stressfri julklappsshopping, och en fantastisk stund med barnen där du dessutom har möjlighet att se till att både hår och kläder ligger på plats. 

Har du också tittat tillbaka på gamla skolfoto och undrat varför ingen sa till att du hade smulor runt munnen, eller att bilden inte ser ut som du? 

Det är slut med det. En porträttfotografering hos So Lovely är en lugn och kontrollerad stund. Där du får bilder och minnen som representerar dina barn, deras personligheter och deras humör. 

Dessutom slipper du stressen av att leta ramar och du slipper dessutom att stå dagen innan julafton för att slå in de sista julklapparna. Genom att du bokar årets porträtt får du alla julens och fa miljöns bestyr klart och redo att uppskattas av generationer. 

Så om du....

Vill få en harmonisk och stressfri årlig fotografering, där du garanterat blir nöjd med bilderna och produkterna efteråt. 

Vill kunna se tillbaka på dina barns utveckling och hur de växer varje år med garanterat högkvalitativa bilder och framkallningar som håller år efter år utan att gulna och blekna bort. 

Vill få alla årets julklappar och dessutom familjens bekymmer klara och redo att ge bort i god tid och utan något krångel

Då är det dags att

och boka in årets porträtt

Hur går det till?

Årets porträtt är inte i närheten av att påminna om de klassiska skolporträtten.
Dina barn kommer att få 20 minuter, med möjlighet till:
– Enskilda portätt
– Syskon porträtt
– Eventuellt ombyte
– Lek med olika rekvisita och bubblor
– GARANTERAT bilder som du och er familj kommer 
• 500:- produktkredit**
• Personligt framtagna produkter anpassade efter era önskemål
• Guidad visningsmöte efteråt

För att boka din porträttfotografering bokas tider genom att följa länken nedan. 

*Fakturan ska betalas i samband med bokningen. Fotograferingen äger rum den 29-30 oktober 2023. Du kommer få en personlig visning av ditt galleri online för att välja dina produkter veckan efter.
**Sessionsavgiften inkluderar en produktkredit på 500:- som endast går att använda i samband med denna fotograferingen och gäller enbart för tryckta produkter i ordinarie sortiment. Produkter och digitala filer ingår INTE fotograferingsavgiften. 

Framkallningar i ordinariesortiment börjar på 750:- för enstaka framkallningar. Julkort, album och inramade porträtt kommer finnas att köpa. Det ingår en gratis digital fil som kan skrivas ut till 10×15 med alla köpta framkallningar.

Begränsade tider!

Tider att boka är den 29/10 & 30/10
Inga extra tider kommer släppas! 
endast 900:-

Fotograferingen är endast för den närmaste familjen. Föräldrar är välkomna att vara med. Kusiner är välkomna att boka back-to-back sessioner.

alright, let’s do this now!