Nyföddfotografering i Höllviken/skåne

Det är en fantastisk upplevelse att få följa familjer, att få dela denna speciella tid med dem fler än en gång. 

Att få syskon är magiskt. Men också omvälvande och oförutsägbart, pirrigt och spännande. 

Jag fick förevigat denna familjen första lilla sötnos, Loke när han var nyfödd. Han var en vaken liten nyfiken filur och bilden med honom i korgen med blicken rakt in i kameran har delat med än en gång vill jag lova. Jag ville få in liknande känsla och jag tycker verkligen dessa två bröders bilder kompletterar varandra utan att vara likadana. 
Vad tycker du? 

Lillebror passade också på att vara vaken lite och jag vet hur väldigt uppskattat det är att få med några ”vakenbilder”. Dessa så kallade mug-shoots är mina ABSOLUTA favoriter. Jag älskar det! Man måste verkligen vara snabb, snabb, snabb på avtryckaren för att lyckas få med alla urgulliga miner som bara en nyföddbebis kan åstadkomma. 

Mamma- & pappa-bilder

Och så klart syskonbilder. Denna familjen valde att boka det största paketet och nu väntar vi på att få hem det fantastiska album som ingår. Kan inte vänta med att få hålla i ett fantastiskt och väl bearbetat album med de viktigaste minnen. 

Leave a Comment