Black & white exclusive-session

Och så äntligen var det dags! När jag delade dessa porträtt på Instagram blev dem snabbt väldigt populära. Och jag måste säga att jag kan förstå det! Jag har framkallat dessa från min nya leverantör som erbjuder alldeles extra fina tavlor och produkter och jag älskar varje dag som jag springer in i dessa små busfrö som ”tittar upp” från tavlorna som vi hängt i köket. 

 

Men en Black and White limited session är så mycket mer än just dessa bilderna. Anledningen till att jag valt att ta fram denna är just för att erbjuda klassiska svart/vita porträtt för barn i alla åldrar. Jag tycker ofta att man tappar, eller glömmer bort att stanna tiden lite, speciellt när barnen blivit stora och kanske sköter sig mycket själv. Men speciellt då behövs det väl en uppdatering av de klassiska och speciella porträtt som en fotografering ger. 

En annan efterlängtad anledning

I samband med denna limited-session erbjuds du dessutom 20% rabatt på framkallningar om du bokar innan den 24/2. För som jag alltid hejar på så ska bilder och minnen få chansen att upplevas gång, på gång, på gång och det är sällan eller aldrig de kommer till liv på ett USB. 

Så, vad kan man boka?

En väldigt speciell och limiterad minisession i svart & vit. I priset ingår en personligt planerad session, 20 minuter studiotid och en visning efteråt där ni får personlig guidning och 20% rabatt på förstoringar. 

Observera att inga bilder eller framkallningar ingår i priset.

1200:-

Hur går det till?

Först och främst så bokar ni er tid på länken nedan. Erbjudandet gäller endast under det bestämda datumet och kan inte bytas mot något annat. 

Under fotograferingen tar vi bilder på både svart och vit bakgrund.

Efter fotograferingen kommer ni till 
studion för er visning där ni kommer få guidad tur och råd i att välja och framkalla era favoriter. 

Vad kan man beställa?

Som tidigare nämnt är det viktigt att du får och kan uppleva dina bilder som de konstverk de är. Därför får du, under din visning, 20% rabatt på alla framkallningar. 

Priser och information om förstoringar hittar du här: 

Leave a Comment