Nyföddfotografering tvillingar

Denna fantastiska familj har jag fått följa från deras första graviditet och när jag en dag fick ett mejl om att deras tvillingflickor var födda och ville bli förevigade ska jag inte ljuga om att jag studsade av glädje. 

Dels för att jag älskar att följa och få vara en del av varje familj under lång tid, jag blir både lycklig och rörd att så många väljer att återkomma år efter år. Och för att jag har en uppfattning kring tvillinggraviditeter om att det är så mycket ovisst, så mycket som kan hända som man som förälder inte kan planera för och att det är ganska sällan som jag får förfrågningar från tvillingar. Därför var just detta för mig extra speciellt och extra roligt att få föreviga till denna familjen. 

Det var absolut lite mer att trixa med och att hålla rätt på under en nyföddfotografering med tvillingar. Men jag var så himla imponerad av storebror. Tänk att hålla reda på två systrar. 

Här är storebror på sin nyföddfotografering 2020. 

Familjen önskade att få flickorna i varsin rekvisita. Storebror låg och njöt inlindad i en kort under sin fotografering och familjen ville gärna ha varje barn i olika. Så för dessa tjejerna valde vi måne och hjärta. Det kommer bli fint tillsammans på väggen.

Leave a Comment