Välkommen till so lovely

Först och främst vill jag säga varmt välkommen till So Lovely! Som den vana hemsida-besökaren som du kanske är, eller är det första gången här, så har det skett en hel del nya uppdateringar här inne på senaste tiden. Och om jag ska vara helt ärlig så är det inte bara här inne utan även på utsidan som det sker lite förändringar. Den största är väl kanske, förutom den här galet snygga hemsidan, är att från och med mars 2023 kommer det finnas mer lediga tider för dig att boka. Och detta är helt enkelt för att jag kommer börja jobba mer och kan därför erbjuda dig fler lediga tider att välja och vraka mellan för att hitta just den som passar dig bäst. 

Men förutom att hemsidan är så snygg, så vet jag att boka en fotografering kan vara tidskrävande och jag har försökt skapa en så sömnlös och smidig upplevelse för dig som möjligt att hitta rätt bland alla val. 

Så om du är redo att boka antingen studiofotografering eller utomhusfotografering kan du enkelt göra det utan några konstigheter. 

Så, är du redo att boka din nästa fotografering? Kika gärna runt på hemsidan eller skicka in din förfrågan direkt så kommer jag börja planera din personliga upplevelse direkt.

Vi ses! 

Leave a Comment