Nyföddfotografering i höllviken med inslag av lifestyle

Ibland väljer även de allra minsta att planera sin fotografering som de själva vill. Som denna killen som inte ens skulle gå med på att blinka lite långsamt, än mindre vara inlindad eller för långt i från mamma och pappa. 

Så vi fick improvisera massvis. Det roligaste var att jag hade inför just denna fotograferingen skrivit ett super detaljerat schema för att försöka strukturera upp nyföddfotograferingen lite. Så det var lite som om han visste det och tänkte ”nu ska jag minsann stöka till kontrollbehovet”. Och låt oss vara ärliga, det går inte att bestämma över en nyfödd. Så vem försökte jag lura?

Jag är helt besatt av hur bilderna blev! Fantastisk bebis, fantastisk familj, tre fantastiska killar. Kan det bli annat? 

Leave a Comment